Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Αλμωπίας για το φυσικό αέριο

"Το εγχείρημα έχει τις δυσκολίες του και θα πρέπει μέσα από μελέτη να αποδειχθεί το θετικό ισοζύγιο κόστους και οφέλους", δήλωσε ο Δήμαρχος

Σε συνέχεια των επαφών για το Φυσικό Αέριο και την επέκτασή του στην Αριδαία και τη Τουριστική Ζώνη Λουτρακίου, Λουτρών Πόζαρ και Όρμας ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος συναντήθηκε στην Αθήνα με πρωτοβουλία της Βουλευτή Πέλλας κ. Τζάκρη Θεοδώρας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΔΑ κ. Τερζόπουλο Θεόδωρο και τον Πρόεδρο της ΡΑΕ κ. Μπουλαξή Νικόλαο.

"Το εγχείρημα έχει τις δυσκολίες του και θα πρέπει μέσα από μελέτη να αποδειχθεί το θετικό ισοζύγιο κόστους και οφέλους", δήλωσε ο Δήμαρχος αμέσως μετά τη συνάντηση.



3 σχόλια:

  1. Δηλαδή θα ξανασκαφτει η Αριδαία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η Αλμωπια δεν εχει βουλευτη Μπινο? ολο με την Τζακρη εισαι, νομιζεις οτι θα σε βοηθισει? μαλλον θα σε βυθισει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕΕΕΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΤΑ ΝΕΑ; ΣΗΜΑΙΑ ΣΗΚΩΣΑΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ.ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΠ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑΡΚΟΤΙΚΑ ΑΚΟΥΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΟΠΡΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News