Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Πέλλα: 51χρονος φέρεται να ασέλγησε σε 14χρονη

Μετά από πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του 51χρονου στην Κρύα Βρύση, όπου μέσα εντοπίστηκε η ανήλικη

Μια 14χρονη αποπλάνησε και οδήγησε στο σπίτι του στην Κρύα Βρύση, Πέλλας, ένας 51χρονος, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη.

Μάλιστα, ο 51χρονος φέρεται στο παρελθόν να ασέλγησε στο 14χρονο κορίτσι.

Μετά από πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του, όπου μέσα εντοπίστηκε η ανήλικη.

Κατά τις αστυνομικές έρευνες βρέθηκαν στην οικία του δράστη 54 γραμ. κάνναβης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 51χρονος δίνοντας στην 14χρονη διάφορα ανταλλάγματα όπως χρήματα, κατάφερε να την αποπλανήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News