Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Ανιψιά του Π. Κουρουμπλή η προκλητική σύμβουλος που κορόιδευε τον Κ. Μητσοτάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στον ΣΚΑΙ αν και δεν είπε ακριβώς τα πράγματα με το όνομά τους, παραδέχθηκε, μετά από έντονη πίεση, ότι η εν λόγω κυρία είναι ανιψιά του

Η ξανθιά κυρία που έγινε η αρνητική πρωταγωνίστρια χθες στη συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος στη Βουλή καθώς επέδειξε απαράδεκτη συμπεριφορά έναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι, όπως ο ίδιος ο υπουργός Ναυτιλίας παραδέχθηκε, ανιψιά του.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στον ΣΚΑΙ αν και δεν είπε ακριβώς τα πράγματα με το όνομά τους, παραδέχθηκε, μετά από έντονη πίεση, ότι η εν λόγω κυρία είναι ανιψιά του.

Για την ακρίβεια ο υπουργός Ναυτιλίας είπε πως είναι συγγενής του. Παραδέχθηκε πως δεν είναι εκ των εργαζομένων του υπουργείου Ναυτιλίας, αλλά υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού.

Μάλιστα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στην επισήμανση των δημοσιογράφων πως η οικογενειοκρατία καλά κρατεί, απάντησε ότι ήθελε κοντά του έναν άνθρωπο της εμπιστοσύνης του.  

Κάτι της είπε ο διπλανός της

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Π. Κουρουμπλής ανέφερε ότι η ανιψιά του ζητά συγνώμη για το επεισόδιο, αναφέροντας μάλιστα ότι γέλασε καθώς κάτι τις είπε ο διπλανός της…

Το επεισόδιο στη βουλή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News