Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

Δημήτρης Μπίνος - Δημήτρης Ασβεστόπουλος: Selfie μπροστά στον καταρράκτη των Λουτρών!

"Με τον Δημήτρη Ασβεστόπουλο σε μια ανθρώπινη στιγμή, μπροστά στον καταρράκτη των Λουτρών"

Μία φωτογραφία που φανερώνει το ανθρώπινο πρόσωπο της πολιτικής, ανήρτησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος με τον Δημοτικό Σύμβουλο της αντιπολίτευσης Δημήτρη Ασβεστόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος έγραψε:

«Η πολιτική έχει τα δικά της χαρακτηριστικά λειτουργίας. Οι πολιτικοί οφείλουν να έχουν καλές και ανθρώπινες σχέσεις και να μπορούν να συνεργάζονται με έναν κοινό και αδιαπραγμάτευτο στόχο, να πάει ο τόπος μπροστά. Με τον Δημήτρη Ασβεστόπουλο σε μια ανθρώπινη στιγμή, μπροστά στον καταρράκτη των Λουτρών. Μείνανε ενθουσιασμένοι από την φυσική ομορφιά!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News