Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Κοτζιάς: Το τουρκικό πλοίο ήταν ύποπτο για ναρκωτικά

Οι ελληνικές διπλωματικές αρχές, βρίσκονται σε επαγρύπνηση για ενδεχόμενη αντίδραση της Άγκυρας

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, δήλωσε μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Διάσκεψης για το Κυπριακό για το κεφάλαιο των Εγγυήσεων και της Ασφάλειας που διεξάγεται στο Κραν Μοντανά της Ελβετίας, ότι το πλοίο με τουρκική σημαία που σε απόπειρα ελέγχου δέχτηκε βολές από τις Λιμενικές Αρχές της Ρόδου, ήταν ύποπτο για πιθανή μεταφορά ναρκωτικών.

Οι ελληνικές διπλωματικές αρχές, σύμφωνα με Τα Νέα, βρίσκονται σε επαγρύπνηση για ενδεχόμενη αντίδραση μετά και τη διαφαινόμενη πρόθεση της Άγκυρας να μεταφέρει την ένταση σε διπλωματικό επίπεδο.

Όπως τονιζόταν με έμφαση, η Αθήνα προκρίνει τη στάση νηφαλιότητας και στρέφει την προσοχή της στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη για το Κυπριακό στο Κραν Μοντανά της Ελβετίας.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News