Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Δείτε την Τατιάνα με μαγιό χωρίς ρετούς! (ΦΩΤΟ)

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τα μπάνια της σε διάφορα νησιά της χώρας μας

Μακριά από την Αθήνα και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις περνάει το καλοκαίρι της η Τατιάνα Στεφανίδου.

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τα μπάνια της σε διάφορα νησιά της χώρας μας. Την ίδια στιγμή επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσω Instagram. Δημοσιεύει καλοκαιρινές φωτογραφίες από τις εξορμήσεις της και αποκαλύπτει πώς περνάει.

Η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε στο προφίλ της για πρώτη φορά φέτος, φωτογραφία της με μαγιό. Πόζαρε στον φακό με ένα λευκό ολόσωμο μαγιό και γυαλιά ηλίου. Στη λεζάντα της εικόνας, έγραψε: «Αχ αυτό το υπέροχο φως (του ηλιοβασιλέματος)».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News