Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΗ.Κ.Ε.Α. συμβάλλουν δυναμικά στη στήριξη των άνεργων και εργαζόμενων γονέων

Ανακοίνωση

Με την εξασφάλιση των δωρεάν θέσεων στο ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ της ΔΗ.Κ.Ε.Α., ο Δήμος Αλμωπίας συμβάλλει δυναμικά στη στήριξη των άνεργων και εργαζόμενων γονέων και παράλληλα στη διατήρηση των θέσεων εργασίας, διαφόρων ειδικοτήτων.

Ο Πρόεδρος τα μέλη του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας (ΔΗ.Κ.Ε.Α.) Αλμωπίας ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό του ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ που αποδεικνύουν ότι είναι πλήρως αφοσιωμένοι και συνεπείς με το λειτούργημά τους, καθώς και τους γονείς που για μια ακόμα φορά έδειξαν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για να μπουν στη διαδικασία εγγραφής των παιδιών τους.

Αυτό δείχνει την εμπιστοσύνη και την αγάπη που περιβάλλουν τα Κ.Δ.Α.Π. και μας δίνει την επιβράβευση, αλλά και το κίνητρο να δουλέψουμε με ακόμη περισσότερο ζήλο και αγάπη για τα παιδιά.

Όλοι μαζί συνεχίζουμε την προσπάθεια για κοινωνική προσφορά μέσα από το πνεύμα της ομαδικότητας και της αλληλεγγύης.

Καλό Καλοκαίρι!

Με εκτίμηση
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α.
ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News