Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Έπεσε ψεκαστικό ελικόπτερο στον Σχοινιά - Πληροφορίες για δύο νεκρούς

Το χρονικό της πτώσης

Τραγωδία μετά από πτώση ελικοπτέρου στην περιοχή του Σχινιά, αφού οι πληροφορίες θέλουν δύο από τους τρεις επιβαίνοντες να έχουν χάσει τη ζωή τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ελικόπτερο, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, έπεσε σε βαλτώδη περιοχή στον υδροβιότοπο του Σχοινιά. Ο ένας από τους τρεις επιβαίνοντες κατάφερε να απεγκλωβιστεί με τη βοήθεια κατοίκων της περιοχής, ενώ οι άλλοι δύο ανασύρθηκαν από τις ομάδες διάσωσης χωρίς τις αισθήσεις τους.

Το χρονικό της πτώσης

Στις 9:48 ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική για πτώση ελικοπτέρου που εκτελούσε ψεκασμούς στο πλαίσιο αντιμετώπισης των κουνουπιών στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Μάκρης και του Σχινιά. Αμεσα ξεκίνησε επιχείρηση διάσωσης στην οποία συμμετείχαν 25 πυροσβέστες με εννέα οχήματα, ανάμεσα τους και δύο ομάδες της ΕΜΑΚ.

Η προσέγγιση στο σημείο της πτώσης ήταν δύσκολη γιατί η περιοχή είναι βαλτώδης. Οταν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής έφτασαν στο σημείο της πτώσης, απεγκλώβισαν από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου δύο από τους τρεις επιβαίνοντες, οι οποίοι όμως δεν είχαν τις αισθήσεις τους. Ο τρίτος είναι τραυματίας και είχε καταφέρει να βγει από το ελικόπτερο με τη βοήθεια κατοίκων της περιοχής που έσπευσαν πρώτοι στο σημείο της πτώσης.

Το ελικόπτερο ήταν μισθωμένο από την Περιφέρεια Αττικής και εκτελούσε ψεκασμούς στο πλαίσιο αντιμετώπισης των κουνουπιών στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Μάκρης και του Σχινιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News