Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Φροντιστήριο ΓΝΩΣΗ: Εκτίμηση θεμάτων των Λατινικών αποκλειστικά στο Aridaia News

Οι μαθητές που είχαν προετοιμαστεί σωστά από τη Β΄ Λυκείου μπορούν να γράψουν άριστα

Σήμερα οι μαθητές των Ανθρωπιστικών Σπουδών διαγωνίστηκαν στο μάθημα των Λατινικών.

Η επιτροπή επέλεξε αποσπάσματα από τα κείμενα 14-31-43. Οι Γραμματικές Ασκήσεις δεν έκρυβαν εκπλήξεις και τέθηκαν με αναμενόμενη μορφή.

Τα Ζητούμενα στο Συντακτικό κάλυπταν αρκετά μεγάλο εύρος της ύλης, ήταν κλιμακούμενης δυσκολίας, αλλά οι εκφωνήσεις ήταν απολύτως κατανοητές.

Η άσκηση Γ2β ζητούσε σύμπτυξη δευτερεύουσας πρότασης σε μετοχή -σε μια απλή μορφή της- είχε ωστόσο να τεθεί πολλά χρόνια.

Κοντολογίς, οι μαθητές που είχαν προετοιμαστεί σωστά από τη Β΄ Λυκείου μπορούν να γράψουν άριστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News