Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Αποχαιρέτισαν τον 11χρονο Μάριο στο Μενίδι

Το άψυχο κορμάκι του έχει μπει σε λευκό φέρετρο

Το πρωί του Σαββάτου οι συγγενείς , φίλοι και δάσκαλοι του 11χρονου Μάριου του είπαν το τελευταίο αντίο, μια μέρα μετά τον τόσο ξαφνικό και άδικο θάνατό του από αδέσποτη σφαίρα.

Ο Ιερός Ναός της Παναγίτσας στο Μενίδι έχει γεμίσει με κόσμο για να τον αποχαιρετίσουν τον μικρό που σκοτώθηκε, όταν κάποιος από τη περιοχή πυροβόλησε στον αέρα και η σφαίρα καθώς κατέβαινε, καρφώθηκε στο κεφάλι του παιδιού.

Το άψυχο κορμάκι του έχει μπει σε λευκό φέρετρο, δάσκαλοι και γονείς του σχολείου είναι αυτοί που κουβαλούν το φέρετρό του, ενώ όλοι θρηνούν.

Όλο το βράδυ συγγενείς προσπαθούσαν να παρηγορήσουν τη μάνα που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ ενώ ψυχολόγοι βρίσκονται κοντά στους γονείς για να τους στηρίξουν.

Αμέσως μετά τη κηδεία, δάσκαλοι και γονείς του σχολείου πρόκειται να συγκεντρωθούν έξω από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών όπου έγινε το συμβάν ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News