Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Διευκρινήσεις της Π.Ε. Πέλλας για το οδικό τμήμα Αριδαίας - Εξαπλατάνου: Προσωρινή η διαγράμμιση

Ενημέρωση από την Π.Ε. Πέλλας

Σχετικά με την παρέμβαση της Π.Ε. Πέλλας στο οδικό τμήμα ‘Αριδαία – Εξαπλάτανος’ θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες ότι η αποπεράτωση των εργασιών στο σύνολο της παρέμβασης θα γίνει με την ολοκλήρωση του έργου με τίτλο "Ασφαλτόστρωση τμήματος οδού Εξαπλάτανος - Αριδαία" και το οποίο είναι ενταγμένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Π.Ε. Πέλλας.

Όσο αφορά την διαγράμμιση, αυτή είναι προσωρινή μέχρι την αποπεράτωσης της συνολικής παρέμβασης και πραγματοποιήθηκε για λόγους ασφαλείας των διερχόμενων οχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News