Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017

Υπογράφηκε η σύμβαση για την κοπή χόρτων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας

Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά: «Η βελτίωση της εικόνας του οδικού δικτύου αποτελεί προτεραιότητα του αναπτυξιακού μας προγραμματισμού»

Υπογράφηκε από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά και τον ανάδοχο η σύμβαση για την κοπή χόρτων σε νησίδες και ερείσματα του Εθνικού και Επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας.

«Ενεργούμε συντονισμένα και παρεμβαίνουμε με την υπογραφή της σύμβασης και την έναρξη των εργασιών, στη συντήρηση του οδικού δικτύου και, ιδιαίτερα, στη βελτίωση των συνθηκών κίνησης των οδηγών και διέλευσης των διερχόμενων οχημάτων. Τα σημεία που παρουσιάζουν έντονη βλάστηση και προβληματίζουν την κυκλοφορία των οδηγών θα αντιμετωπιστούν από τις εργασίες που θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα. Στην αρχή της καλοκαιρινής περιόδου είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε, με όσα μέσα διαθέτουμε, τις συνθήκες που διαμορφώνονται λόγω της εποχής που διανύουμε» ανέφερε στο περιθώριο υπογραφής της σύμβασης η Αν. Αντιπεριφερειάρχης κυρία Αηδονά.

Οι εργασίες αφορούν τον ετήσιο καθαρισμό εκατέρωθεν του Εθνικού & Επαρχιακού Οδικού Δικτύου από αυτοφυή βλάστηση στα όρια της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας με στόχο να αυξηθεί η ορατότητα και να διευκολυνθεί ακόμη περισσότερο η πρόσβαση των διερχόμενων οδηγών. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 120.000,00 € και χρηματοδοτείται μέσω του Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε. Πέλλας.

1 σχόλιο:

  1. Με σεβασμό και εκτίμηση Η ΛΑΓΚΑΔΙΑ
    Περιμενει την καινούργια παιδική χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News