Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Δείτε τον χάρτη με τις χώρες που έχουν τα 14.923 πυρηνικά

Δείτε τον σχετικό χάρτη

Οι σχέσεις των ΗΠΑ με τη Ρωσία δεν είναι οι καλύτερες δυνατές, ενώ την ίδια στιγμή, η κόντρα με τη Βόρεια Κορέα βρίσκεται στο απόγειό της με τον Κιμ Γιονγκ Ουν να κάνει επίδειξη δύναμης και πυγμής προς τη Δύση.

Όπως αναφέρει ο ''independent'', στο πλαίσιο της ανανέωσης του αμερικανικού οπλοστασίου ο Τραμπ «κληρονόμησε» ένα πρόγραμμα εκσυγχρονισμού του πυρηνικού οπλοστασίου των ΗΠΑ ύψους 1 τρις δολαρίων. Αναμένεται να ακολουθήσει και η Ρωσία.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 14.900 πυρηνικά όπλα και όλη η κατάσταση μόνο ανησυχία μπορεί να προκαλέσει.


Δείτε τον σχετικό χάρτη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News