Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Αρτέμης Σώρρας: Θέλει συμβιβασμό - Θα καταθέσει 23.000 ευρώ

"εθνοσωτήρας" προτίθεται να καταθέσει 23.000 ευρώ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, τα οποία αναμένεται να καταθέσει ο δικηγόρος και μέλη της "Ελλήνων Συνέλευσις" την Δευτέρα

Μπορεί ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας να παραμένει άφαντος, ωστόσο, συνεχίζει να κάνει δηλώσεις μέσω δικών του ανθρώπων. Σήμερα, έγινε γνωστό μέσω του δικηγόρου του, ότι ο "τρισεκατομμυριούχος" θέλει συμβιβασμό με τον πρώην κουμπάρο του Φώτη Λεπίδα που τον είχε μηνύσει επειδή του έκλεψε 100.000 ευρώ.

Μάλιστα, ο "εθνοσωτήρας" προτίθεται να καταθέσει 23.000 ευρώ στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, τα οποία αναμένεται να καταθέσει ο δικηγόρος και μέλη της "Ελλήνων Συνέλευσις" την Δευτέρα (27.03.2017).

Ωστόσο, αυτά τα λεφτά δεν πρόκειται σε δικαστικό επίπεδο να αλλάξουν κάτι. Για να γλιτώσει την φυλακή ο Σώρρας θα πρέπει να γίνει νέα δίκη, η οποία θα "ακυρώνει" την προηγούμενη δικαστική απόφαση.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σώρρας καταδικάστηκε στις 17.03.2017 όπως και η σύζυγός του σε 8 χρόνια κάθειρξη με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος με την ποινή να μην επιδέχεται αναστολή.

Από τότε αγνοείται η τύχη του... με τις Αρχές να πιστεύουν ότι το ζευγάρι έχει βρει καταφύγιο κάπου στην Πάτρα. Μάλιστα, ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας “εμφανίστηκε” χθες (23.03.2017) αυτή τη φορά με δήλωση που έκανε αποκλειστικά στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon.

“Είμαι αθώος... Βρίσκομαι πάντα εδώ και θα ξαναμιλήσω. Είμαι κοντά στους ανθρώπους που με αγαπούν. Δεν περιφρονώ τη Δικαιοσύνη. Άλλωστε η Δικαιοσύνη το 2013 με δικαίωσε... Σε λίγες ημέρες θα κάνω νέα ανακοίνωση ο ίδιος. Έχω δεχθεί σοβαρές απειλές και επιθέσεις, τόσο εγώ όσο και ο πολιτικός μας φορέας. Γιατί δεν παρενέβη η Δικαιοσύνη;”, λέει μεταξύ άλλων ο Αρτέμης Σώρρας.

Στη συνέχεια στέλνει μήνυμα στον κουμπάρο του, Φώτη Λεπίδα, για τις καταγγελίες σε βάρος του: “Είμαι αθώος. Δεν έχω καμία σχέση με την κατηγορία. Είμαι εντελώς αθώος. Δεν οφείλω χρήματα. Ας λέει ό,τι θέλει...”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News