Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Αυτοί είναι οι παίκτες του ελληνικού Survivor (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιοι είναι και με τι ασχολούνται

Αποκαλύφθηκαν οι 24 παίκτες του ελληνικού Survivor, δηλαδή οι άνθρωποι που ταξίδεψαν στον Άγιο Δομίνικο για να συμμετέχουν στο νέο, πολυαναμενόμενο ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Δώδεκα επώνυμοι και δώδεκα πρόσωπα που δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό, καλούνται να επιβιώσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο νησί, στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο, για εβδομάδες, έχοντας στις αποσκευές τους τα απαραίτητα ρούχα και βασική προμήθεια φαγητού.


Στο πρώτο live του «The Voice», προβλήθηκε ένα βίντεο στο οποίο αποκαλύφθηκαν τα πρόσωπα των 24 συμμετεχόντων. Την παρουσιάση του show έχει αναλάβει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δείτε ποιοι είναι και με τι ασχολούνται:




Πηγή: e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News