Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Τρεις αδερφές Kardashian με μαγιό αναστατώνουν τον πλανήτη

Δείτε τις να απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην πισίνα

Η επίθεση που δέχτηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Παρίσι, από αδίστακτους ληστές, τη σημάδεψε την Kim Kardashian και έκτοτε είναι ιδιαίτερα προσεκτική σε ό,τι αφορά τη δραστηριότητα της στα social media.

Η αδερφή της όμως, Kylie Jenner, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στο Instagram, από το μπάνιο που έκανε μαζί της και με την Khloe Kardashian. Οι τρεις αδερφές απολαμβάνουν αμέριμνες την ηλιοθεραπεία τους και οι διάσημες «καμπύλες» τους προκαλούν ίλιγγο στον ανδρικό πληθυσμό.

«Η οικογένεια», έγραψε η Kylie Jenner αναρτώντας τη φωτογραφία.




Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις
Πηγή: e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News