Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Υπεγράφη η χρηματοδότηση πέντε αθλητικών έργων στην Αλμωπία

Υπεγράφη από τον Υφυπουργό Αθλητισμού η χρηματοδότηση 5 αθλητικών έργων στην Αλμωπία

Την Πέμπτη 02 /02/ 2017 υπεγράφησαν στο Υπουργείο από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνο οι προγραμματικές συμβάσεις για 5 αθλητικά έργα στην Αλμωπίας συνολικού προϋπολογισμού 101.088 €.

Παρόντες στην υπογραφή ήταν ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας Γιάννης Σηφάκης και ο αντιδήμαρχος Αλμωπίας υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού Γιώργος Χατζηγιαννίδης.

Τα χρηματοδοτούμενα έργα, που θα δημοπρατηθούν αμέσως, είναι:

1. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΑΠΕΔΟΥ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ : 28.847,02 €

2. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ Δ.Δ. ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ : 41,365,46 €

3. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ ΤΩΝ Δ.Δ. ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ, ΠΡΟΜΑΧΩΝ & ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: 30.875,70 €


Σύντομα θα υπογραφούν οι προγραμματικές συμβάσεις για χρηματοδότηση εγκεκριμένων αθλητικών έργων σε Έδεσσα και Σκύδρα.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός θα επισκεφτεί σύντομα και τον Δήμο Πέλλας για την χρηματοδότηση έργων και στον Δήμο Πέλλας.

Η κυβέρνηση ακόμη και σε αυτές της συνθήκες από τον μικρό προϋπολογισμό του Υπουργείου Αθλητισμού βοηθάς την συντήρηση υποδομών και σε αναγκαίες επεμβάσεις σε αθλητικά έργα στην επαρχία στηρίζοντας τον μαζικό αθλητισμό αλλά και τις ομάδες της Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News