Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Μαίνεται «πόλεμος» στον ΣΥΡΙΖΑ: «Νίκη Σηφάκη» πίσω από τη συγκρότηση της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής

Μαίνεται «πόλεμος» στον ΣΥΡΙΖΑ: «Νίκη Σηφάκη» πίσω από τη συγκρότηση της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά το Ν. Πέλλας.

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στην εσωκομματική κόντρα μεταξύ Θεοδώρας Τζάκρη και Γιάννη Σηφάκη, των δύο εκλεγμένων Βουλευτών του Νομού μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκρότηση της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής χαρακτηρίζεται από κάποιους και ως «νίκη Σηφάκη» ο οποίος φαίνεται πως κέρδισε τη μάχη, όχι όμως και τον πόλεμο. Και αυτό γιατί έχει να αντιμετωπίσει την κ. Τζάκρη η οποία εκλέχθηκε πρώτη σε σταυρούς παρότι μεταπήδησε από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως δεν αποκλείονται πλέον πρωτοβουλίες από την πλευρά της Νομαρχιακής Επιτροπής στην Πέλλα, ώστε να πάψει αυτή η εσωτερική διαμάχη με τη συμμόρφωση της μίας ή της άλλης πλευράς στα πλαίσια της δεοντολογίας που ορίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σίγουρα δεν είναι τυχαία η δήλωση που έκανε μέσω facebook ο κ. Σηφάκης σχολιάζοντας με τα πιο θετικά λόγια τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή.

6 σχόλια:

  1. .....Πέτρο βάλε τάξη....ξέρεις εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε σεις με τις λακουβάρες στην αριδαία τι θα γίνει ? εχουμε σπάσει τα λάστιχα μας.Δεν αρκει το βρίσιμο τελικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σηφάκης νούμερο 1. Η Αλμωπία τον στηρίζει. Μόνο αυτός νοιάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΕΟΔΩΡΑ ΧΑΝΕΙΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ . ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταλάβετε ότι τίποτε σημαντικό δεν χωρίζει κανένα στον ΣΥΡΙΖΑ. Μην ανακαλύπτεται προβλήματα αλλού, μόνο και μόνο για να κρύψετε τη γύμνια και την πεινα για εξουσία της ΝΔ. Όχι λοιπόν την μπάλα στην κερκίδα. Ο τίτλος βέβαια άστοχος και κίτρινος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News