Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Μάρτιο και βλέπουμε η συμφωνία για το κλείσιμο της αξιολόγησης

Η Ελλάδα έχει υλοποιήσει μόλις το 1/3 από τις δεσμεύσεις της

Δεδομένο θεωρείται πλέον πως η συμφωνία για το κλείσιμο της αξιολόγησης δεν θα επιτευχθεί μέσα στον Φεβρουάριο. Παρότι η κυβέρνηση αισιοδοξούσε εδώ και μήνες (μάλιστα η κ.Φωτίου είχε δηλώσει πως η αξιολόγηση έκλεισε) τα εμπόδια είναι ανυπέρβλητα. Σήμερα εκπρόσωπος της Κομισιόν δήλωσε πως πλέον μια συμφωνία είναι πιθανό να επιτευχθεί μέσα στον Μάρτιο. "Η Ελλάδα έχει υλοποιήσει μόλις το 1/3 από τις δεσμεύσεις της και αυτο δεν αλλάζει. Τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα" τόνισε.
Αυτό σημαίνει πως η αβεβαιότητα θα συνεχιστεί για τουλάχιστον έναν μήνα με τους δανειστές να τραβούν το σχοινί ώστε να πάρουν τελικά αυτό που θέλουν από την ελληνική κυβέρνηση.

1 σχόλιο:

  1. οι δεξιοι φαίνεται να χαίρεστε εαν τα πράγματα δεν πάνε καλά για την Ελλάδα, εξάλλου μόνο την πάρτη σας κοιτάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News