Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Πάπας: Υπήρξαν σκοτεινές στιγμές που η πίστη μου κλονίστηκε

Όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος είχαν υπάρξει φορές που είχε αμφισβητήσει την πίστη του

Ο Πάπας Φραγκίσκος σε μια ακόμα ομιλία του αναφέρθηκε στο τι σημαίνει να είναι κανείς καλός Χριστιανός, κι όπως είπε αυτό δεν έχει καμία σχέση με το πόσες φορές πας στην Εκκλησία.

«Αν λέω ότι είμαι καθολικος και κάθε Κυριακή πάω στην Εκκλησία, αλλά δεν μιλάω στους γονείς μου, δεν βοηθώ τους παππούδες μου και τους φτωχούς, δεν επισκέπτομαι τους αρρώστους, τότε δεν έχει κανένα νόημα. Με αυτόν τον τρόπο δεν είμαστε τιποτα άλλο παρά χριστιανοί παπαγάλοι: λόγια, λόγια, λόγια».

Μάλιστα, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος είχαν υπάρξει φορές που είχε αμφισβητήσει την πίστη του.

Όπως είπε κάποιες φορές ειχε κι αυτός τις σκοτεινές του στιγμές που η πίστη του είχε πληγεί.

«Κάποιες φορές δεν μπορούμε να δούμε την πίστη, όλα είναι σκοτεινά, αλλά δίνοντάς του λίγο χρόνο την ανακαλύπτουμε ξανά», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News