Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Δείτε πως φαίνεται η Γη και η Σελήνη από τον πλανήτη Άρη

Φωτογραφία που δημοσίευσε από την NASA

Μια απλή φωτογραφία που όμως προκαλεί δέος, δημοσίευσε η NASA. Σε αυτήν απεικονίζεται η Γη και η Σελήνη, όμως η θέα του πλανήτη μας και του δορυφόρου του, είναι από τον πλανήτη Άρη. Ναι καλά διαβάσατε...

Η κάμερα υψηλής ανάλυσης, Imaging Science Experiment (HiRISE) που βρίσκεται πάνω στο Οrbiter στον Άρη, φωτογράφισε σε τέσσερα σετ εικόνων τα δύο ουράνια σώματα, στις 20 Νοεμβρίου και η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι ο καλύτερος δυνατός συνδυασμός τους.

Με διευκρίνισή της η NASA αποκαλύπτει ότι μπορεί οι εικόνες των δύο πλανητών να είναι αληθινές, όμως υπάρχει κάτι «πειραγμένο». Η απόσταση μεταξύ τους, καθώς στην πραγματικότητα, με τις συγκεκριμένες διαστάσεις, οι δύο πλανήτες θα έπρεπε να βρίσκονται 30 φορές πιο μακριά.. Αλλά η απόκοσμη ομορφιά παραμένει.


Πηγή: E-Radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News