Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Έκλεψαν το τζιπ του Βέρτη μαζί με 6.000 ευρώ κι ένα πιστόλι!

O τραγουδιστής όταν κατάλαβε ότι το αυτοκίνητο δεν βρίσκεται πια στο πάρκινγκ, αμέσως δήλωσε την κλοπή

Θύμα ληστείας έπεσε το απόγευμα της Τετάρτης ο Νίκος Βέρτης, όταν ένας άγνωστος... απλώς πήρε το πολυτελές τζιπ που είχε αφήσει ο τραγουδιστής σε ιδιωτικό πάρκινγκ στη Γλυφάδα, υποστηρίζοντας πως ήταν δικό του.

Από λάθος συνεννόηση των εργαζομένων στο πάρκινγκ, όπως προκύπτει από τις έρευνες, δεν αντιλήφθηκαν ότι έδιναν το αυτοκίνητο του Νίκου Βέρτη σε έναν άγνωστο. Μάλιστα, είχαν αφήσει τα κλειδιά στο παρμπρίζ. O τραγουδιστής όταν κατάλαβε ότι το αυτοκίνητο δεν βρίσκεται πια στο πάρκινγκ, αμέσως δήλωσε την κλοπή στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, «φτερά» έκαναν και 6.000 ευρώ που είχε αφήσει μέσα στο τζιπ ο τραγουδιστής, καθώς και ένα πιστόλι για το οποίο υπάρχει νόμιμη άδεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News