Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

Ζητείται οδηγός για εργασία

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος και αποστολή βιογραφικών επικοινωνήστε με το mail: caridea@outlook.com.gr

Ζητείται οδηγός για εργασία, κάτοχος επαγγελματικού διπλώματος τουλάχιστον Γ κατηγορίας. Πενθήμερη εργασία, έδρα Αλμωπία, δρομολόγιο εντός Κεντρικής Μακεδονίας. Η εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων και η κατοχή κάρτας ανεργίας θα εκτιμηθεί. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος και αποστολή βιογραφικών επικοινωνήστε με το mail: caridea@outlook.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News