Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Συνετρίβη ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος με 91 επιβαίνοντες στη Μαύρη Θάλασσα

Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια του δυστυχήματος

Οι ομάδες έρευνας και διάσωσης που αναπτύχθηκαν στην περιοχή, εντόπισαν τα συντρίμμια του κοντά στο παραθεριστικό θέρετρο του Σότσι.

Ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος με 91 επιβαίνοντες, συνετρίβη στις ακτές του Σότσι, στη Μαύρη Θάλασσα.


Το ρωσικό αεροσκάφος μετέφερε 83 επιβάτες και 8 άτομα πλήρωμα, ενώ ανάμεσα στους επιβαίνοντες ήταν και η περίφημη στρατιωτική μουσική μπάντα Αλεξάντροφ, η οποία ήταν προγραμματισμένο να δώσει συναυλία σε ρωσική βάση της Συρίας.

Πρόκειται για ένα μεταγωγικό αεροπλάνο τύπου Τουπόλεφ (TU-154) το οποίο, αμέσως μετά την απογειωσή του από το Άντλερ, που βρίσκεται κοντά στο θέρετρο του Σότσι και ενώ πετούσε πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα, εξαφανίστηκε από τα ραντάρ.

Το αεροσκάφος είχε, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, κατεύθυνση την επαρχεία Λαττάκεια της Συρίας, ενώ πηγές αναφέρουν πως το ρωσικό μεταγωγικό εξαφανίστηκε, καθώς επιχειρούσε ελιγμούς πάνω από ρωσικά ύδατα.

Οι ομάδες έρευνας και διάσωσης που αναπτύχθηκαν στην περιοχή για τον εντοπισμό του αγνοούμενου αεροσκάφους, εντόπισαν τα συντρίμια του σε παραθαλάσσια περιοχή, κοντά στο παραθεριστικό θέρετρο του Σότσι, ενώ αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια του δυστυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News