Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Αλμωπός - Καμπανιακός 2 - 0

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Καλύτερος σε όλους τους τομείς ο Αλμωπός επικράτησε σχετικά εύκολα του Καμπανιακού με σκορ 2-0 παρουσία 200 περίπου φίλων του και αναρριχήθηκε στον βαθμολογικό πίνακα.

Το παιχνίδι ήταν μονόλογος της ομάδας του Γιώργου Τυριακίδη που θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα καθώς έπαιξε καλό ποδόσφαιρο δείχνοντας σαφώς βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με άλλα ματς.

Από την άλλη ο Καμπανιακός ήταν απογοητευτικός και εκτός από μια-δυο περιπτώσεις δεν απείλησε τον Αλμωπό που είχε κορυφαίους τους Ζαρογιάννη, Κιουλτζόπουλο, Γ. Ελευθεριάδη, Διαμαντίδη και Καραγιάννη (β' ημίχρονο).

Αρκετά καλή η διαιτησία των Τσέτσιλα (Στεφούλη-Μωυσιάδη) Γρεβενών.

ΑΛΜΩΠΟΣ: Καραγιαννίδης, Κιουλτζόπουλος, Παπασυμεών, Ζαρογιάννης, Παπαζούδης, Ελευθεριάδης Γ., Σιδηρόπουλος (60’ Τσιρλίδης), Διαμαντίδης, Καραγιάννης (72’ Κοβάτσης), Ελευθεριάδης Λ. (80’ Τσιμτσιρίδης), Παντελίδης.

7 σχόλια:

  1. η κερκίδα ήταν γεμάτη.Είχε πάνω από 400 άτομα στο γήπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. *ποια 200 ατομα ρε μας δουλευεται μεχρι το βενζιναδικο μεσα τιγκα ηταν πανω απο 400 ειχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1400 είχε πλάκα μας κάνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εσεις ρε ταγαρια οταν χανει η ομαδα ασχολειστε μετην ομαδα και οτι δεν παιζει ο μπαγδανης και ο καθε αβραμιδης...οταν κερδιζει ασχολειστε με το ποσο κοσμο εχει...αν εχετε αποθυμενα να πατε να δωσετε 20 ευρω στα σπιτακια με τα κοκκινα φωτακια απ εξω και αφηστε την αλμωπαρα μας σε ησυχια..κανεις δεν ζητησε ουτε την στηριξη σας ουτε την γνωμη σας..(χ,β.τ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μια χαρά ο Αλμωπός μάγκες.Τσίκι τσίκι 5η θέση σκαρφάλωσε.Εχει κάνει και ρεπό.Κι έχει εντεκάδα Λάζο,Κιουτζόπουλο,Καραγιαννίδη πιτσιρίκια δικά του παιδιά.Κιλκίς,Κοζάνη,Καστοριά,δεν υπάρχουν,Γιαννιτσά το ίδιο,αγνοείτε ο ιστορικός Πανδραμαικός, η Επανωμη και η Μηχανιώνα.Νάουσα Πιερικός απλά υπάρχουν κάπου στην ουρά.Οπότε μια χαρά εισαι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. άνετος ο Άλμωπας, ξεφλουδισε το Καμπανιακό δίκαια.Πολυ καλός ο Καραγιάννης του δεύτερου.Ευχάριστη σταθερότητα Κιουλτζόπουλου,βουνό ο Ζαρογιάννης,μεγάλος μαχητής ο Μπούλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News