Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Στην Αθήνα οι αγρότες της Αλμωπίας: Δείτε LIVE εικόνες από την δυναμική παρουσία τους

Συναντήθηκαν με τον επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας Αγροτών» Θόδωρος Παπακωνσταντίνου

Οι κινητοποιήσεις των αγροτών στην καρδιά της Αθήνας συνεχίζονται και μάλιστα σήμερα είναι ακόμη πιο δυναμικές.

Δυναμικό είναι το παρόν των αγροτών της Αλμωπίας οι οποίοι βρίσκονται από νωρίς το πρωί στο Σύνταγμα, όπου συναντήθηκαν με τον επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας Αγροτών» Θόδωρος Παπακωνσταντίνου και διαδηλώνουν μαζί με τους αγρότες της υπόλοιπης Ελλάδας.

Στις κινητοποιήσεις συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος Στέφανος Αβραμίκας και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Χρήστος Γεωργίου.

Δείτε φωτογραφίες:







17 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΑΝΙΑ
    ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ..... ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΛΟ Μ....Σ ΔΕΙΧΝΟΥΝ...
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ARIDAIA NEWS ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στα παιδιά μας. Μπράβο στον Φωντα-άξιος. Μπράβο Στέφανε Κ σε σένα γιατί δεν μας άφησες εμάς τους αγρότες ούτε ένα λεπτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πραγματικα μπραβο.σηφακη πες αλευρι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο σε όλους μακάρι να βγει κάτι καλό από όλο αυτό γιατί αν σβήσουν οι αγρότες όλα είναι χαμένα μετά. Αβραμικα και Γεωργίου συγχαρητήρια που αν και είστε αιρετοί δεν φοβάστε να τσαλακωθειτε γιατί θα ακούσετε πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπραβο στην ξιφιανη,σακη εισαι μαχητησ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΕΓΙΟ ΑΛΑΝΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ.. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.. ΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΣΥΝΤΟΠΙΤΙΣΑΣ Κ ΣΗΦΑΚΗΣ.. ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΣΚΙΖΟΤΑΝ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ.. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΡΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. συγχαρητηρια παιδια.. μπραβο σας που ειστε τοσες μερες στους δρομους.. αυτα να τα βλεπει η υπουργαρα μας του νομου μας που τοσες μερες με τον ανυπαρκτο σηφακη κρυβονται ενο ειμαστε 23 μερες στους δρομους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πετρακη πάλι γκά'ι'ντα ΕΙΣΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπραβο στον Εξαπλατανο και σε ολη την Αλμωπια!!! Μπιμπελος για βουλευτης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. παιδια να ειστε ολοι καλα.. καλη επιστροφη μας κανατε υπερηφανους.. Σ.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο στον Αρχαγγελο 15 παιδιά πήγαν στην Αθήνα Η Αλμωπία έχει 43 χωριά και στην Αθήνα πήγαν 30 άτομα τροπη μπράβο στον πρόεδρο δρένο Διονυση κανη καλη δουλει πραβο σε όσους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ.. ΜΑΚΑΡΗ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ.. ΣΤΕΦΑΝΕ Κ ΧΡΗΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.. ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπραβο στην ξιφιανη ΞΑΔΕΡΦΕ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΑΛΑΝΙ ΜΕΓΑΛΟ .....ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News