Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Ξεκίνησε η ανάπλαση της παραδοσιακής βρύσης στην Όρμα (ΦΩΤΟ)

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής την Όρμα

Ξεκίνησε η ανάπλαση της παραδοσιακής βρύσης της Όρμας, η οποία θα δώσει στο όμορφο χωριό άλλη μία παραδοσιακή «νότα» και θα φέρει όμορφες αναμνήσεις από το παρελθόν. Μία απαίτηση χρόνων των κατοίκων του χωριού, που γίνεται πράξη.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής την Όρμα, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους του Συλλόγου Γυναικών του χωριού αλλά και με απλό κόσμο και συζήτησε για αυτό το έργο που θα ομορφαίνει ακόμα περισσότερο την πλατεία.

Επίσης, ενημερώθηκε για ένα πρόβλημα που αφορά στο κοινοτικό κατάστημα. Συγκεκριμένα, διαπίστωσε κι ο ίδιος ότι τα η στέγη του χρειάζεται επισκευή και δεσμεύτηκε να ενταχθεί η παρέμβαση αυτή στο τεχνικό πρόγραμμα του 2016, καθώς αυτό το πρόβλημα θα επιδεινωθεί σε περίπτωση που αμεληθεί περισσότερο.







2 σχόλια:

  1. mpravo dimarxe gia ta erga soy . xeromaste poy ta blepoyme. alla me ta loutra poy bgazei o dhmos tosa lefta , giati den kaneis tis trypes apo toys braxoys poy eixan pesei? ti perimeneis?
    den ntrepese poy pernas kai esy apo ekei???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟιΔημότες Πολίτες της ''διαφαινομένης πρωτεύουσας" της δημοτικής αρχής, εναγωνίως, αναμένουν ... να επιδείξει ο κ. Δήμαρχος την ίδια ευαιθησία και για την έδρα-πόλη του Δήμου. Μια περιήγηση στη Πλατεία Αθανασίου Σέτσκου είναι απολύτως απαραίτητη και δικαιολογημένη, όπου οι ρύποι, τα σκουπίδια, και η ακαταστασία, βοούν,συντροφεύντας το Εθνικό Συμβολο, προσδοκώντας μια ευταξία και ανθρωπίνη ευαισθησία. Δυστυχώς, ματαίως. (Η ημίσεια Σημαία στον περιφραγμένο χώρο γραφείων συλλογής απορριμάτων σε τί αποσκοπεί;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News