Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Ο Scooby-Doo ζει... Έχουμε αποδείξεις! (ΦΩΤΟ)

"''Είναι τόσο δειλό σκυλί που φοβάται μέχρι και τις πλαστικές σακούλες"

Ο Presley είναι ένας σκύλος ράτσας Μεγάλος Δανός, με ύψος 1,80 εάν σηκωθεί όρθιος και ζυγίζει πάνω από 80 κιλά. Είναι ένας ζωντανός Scooby Doo, με όλη τη σημασία του όρου, μιας και το παραμικρό μπορεί να τον τρομάξει και να τρέξει στην αγκαλιά του αφεντικού του.

Η 47χρονη ιδιοκτήτης του Sian Barrett ισχυρίζεται ότι ο Presley τρομοκρατείται ακόμη και από τα μικρότερα σκυλιά και αμέσως τρέχει να κρυφτεί όταν έρχεται αντιμέτωπος με άλλα κατοικίδια ζώα, πολύ μικρότερά του. Μάλιστα, το τεράστιο σκυλί έχει ένα μαξιλάρι το οποίο χρησιμοποιεί σαν κουβέρτα για να σταματήσει να φοβάται όταν βρίσκεται στο σπίτι.
 
''Είναι τόσο δειλό σκυλί που φοβάται μέχρι και τις πλαστικές σακούλες. Πρόσφατα περπατούσα με τον Presley στο πάρκο και άρχισε να τρέμει από φόβο, όταν τον ακολούθησε ένα τεριέ, το οποίο είναι πολύ μικρότερο σε μέγεθος σε σχέση με αυτόν. ''Κάθε φορά που φοβάται έρχεται πίσω μου για να νιώσει ασφαλής''.

 
Η Barrett, μητέρα δύο παιδιών, σημειώνει ότι η στάση του Presley να είναι τόσο φοβητσιάρης, οφείλεται στο ότι τον είχε από τη γέννησή του, όταν ήταν κουτάβι, και τη βλέπει σαν μητρική φιγούρα. ''Όλοι οι άνθρωποι φοβούνται αυτά τα σκυλιά, λόγω του μεγέθους τους, αλλά ο Presley είναι τόσο γλυκός που έχει πολλούς θαυμαστές''.

---
Πηγή: Dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News