Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Στη Νίκη Βόλου ο Λεωνίδας Μπίλης - «Ουδέν σχόλιον» από τον Αλμωπό

Η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου

Ο Λεωνίδας Μπίλης είναι αυτός που πήρε το χρίσμα απ’ τη Διοικούσα Επιτροπή της Νίκης Βόλου, προκειμένου να την οδηγήσει στην «αναγέννηση» μέσω της Γ’ Εθνικής.

Και όλα αυτά, χωρίς να προηγηθεί καμία απολύτως ανακοίνωση από την πλευρά του Αλμωπού για λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου:

«Ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας για τη θέση του προπονητή της ομάδας με τον κ. Λεωνίδα Μπίλη. Ο 47χρονος τεχνικός κρίθηκε ως ο καταλληλότερος για να δημιουργηθεί η νέα ομάδα της ΝΙΚΗΣ, κάτι που στο παρελθόν έχει καταφέρει αρκετές φορές με άλλους συλλόγους.

Έχει πλούσιο βιογραφικό έχοντας εργαστεί ως βοηθός του Φερνάντο Σάντος στον ΠΑΟΚ και του Καρτιέ στον Πανθρακικό.

Έχει στεφθεί πρωταθλητής με τις ομάδες του Πιερικού, των Γιαννιτσών και του Αετού Σκύδρας, ενώ έχει πετύχει ανόδους στη Β΄ Εθνική με τον Τύρναβο και την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Έχει αρκετές επιτυχίες με συλλόγους της Βορείου Ελλάδας και έχει αναδείξει αρκετούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο.

Στο παρελθόν εργάστηκε και πάλι στην ομάδα μας ως Βοηθός του Στέλιου Μανωλά στην πρώτη χρονιά της ομάδας στη Football league. Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFApro.

O κ. Μπίλης αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντά του προκειμένου να προχωρήσει ο σχεδιασμός της ομάδας σε όλα τα επίπεδα».

29 σχόλια:

  1. καλή επιτυχία στον κόουτς.Τελικά απο ποδόσφαιρο ξέρουμε μόνο εμεις στην αλμωπία.Όλοι οι άλλοι είναι άσχετοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μερικοι ανθρωποι εχουν αστρο... ακομη και αν ειναι ανιδεοι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πικράθηκαν πολλοί ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. poios na pikrathei ? afou xeroume ti ta ginei...parelasi giok
      omos afto einai diko toy thema . emas mas noiazei gia ton almopo ti tha kanoyme. o leonidas edo den mporouse apla pragmata .

      Διαγραφή
  4. Μπίλης και Αλμωπός συνεχίζουν να συνεργαζονται .Άλλο τοπικό άλλο επαγγελματικές κατηγορίες.Τα καλυτερα εύχονται όλοι εκτος απο τους'' ειδικους '' του ποδοσφαίρου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή επιτυχία θα ευχηθούμε από την Αλμωπια. Μην ζητάς και τα ρέστα ρε φίλε για μια χρόνια που την έβγαλες χωρίς να σε ενοχλήσει κανείς από την διοίκηση και ειρωνικά μιλάς για το αν ξέρουμε από ποδόσφαιρο. Καλή επιτυχία και μην μας χρεώσεις και την αποτυχία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα και τα πικρά σχόλια των φιλάθλων του Αλμωπού στο πρόσωπο του κ. Μπίλη ένας αναγνώστης έγραψε πόσο σπουδαίος προπονητής είναι και ότι του χρόνου θα προπονεί ομάδα Γ' Εθνικής! Τελικά αυτός ο αναγνώστης είμαι σίγουρος πως ήταν ο ίδιος ο κ. Μπίλης!! Τώρα που θα πάει στο Βόλο να μη ξεχάσει να πάρει μαζί του τη μεζούρα για να μετρήσει τις διαστάσεις του γηπέδου της Νίκης Βόλου!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. από τωρα σου λέω φίλε οτι το δεκέμβριο ο Λεωνίδας θα ειναι βοηθός σε ομάδα Α εθνικης.Πάλι θα απορείς?

      Διαγραφή
    3. από τωρα σου λέω φίλε οτι το δεκέμβριο ο Λεωνίδας θα ειναι βοηθός σε ομάδα Α εθνικης.Πάλι θα απορείς?

      Διαγραφή
    4. Δεν απορώ καθόλου γιατί απλά ο τύπος έχει τα κονέ και όχι μόνο βοηθός αλλά προπονητής super liga μπορεί να γίνει!!!

      Διαγραφή
  6. Καλή επιτυχία Λεωνίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τωρα στον αλμοπο θα φερουν τον ζοζε μουρινιο μπορει και φαν χααλ και του χρονου για ανοδο η μεγαλη αλμοπαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιόν να φέρουν δηλαδή ρε φίλε στον Αλμωπό? το Μητσο Καραμήτσο? κάτι καλό θα φέρουν ..αγχωνεσαι?

      Διαγραφή
  8. Άλλοι πάνε από εδώ άλλοι πανε από εκεί και ο Απόλλωνας στην Γ εθνική .
    Αχ Λεωνίδα , αχ Λεωνίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. se ena mhna ua caxnei omada stoixoima opoios uelei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την πρωτη φορα που ηρθε ο ΜΠΙΛΗΣ στον Αλμωπο στην Δ Εθνικη εσωσε την ομαδα τον δεκεμβριο με τοπικα παιδια κ πιτσιρικια ενω πηρε την ομαδα στην ζωνη του υποβιβασμου χωρις καμια μεταγραφη.Μετα πηρε πρωταθλημα με τον ΠΙΕΡΙΚΟ. Την δευτερη ειχε την ομαδα πρωτη στην Δ κ εφυγε τον Δεκεμβριο για ΠΑΟΚ την τριτη πηρε Κυπελλο μετα απο 9 χρονια κ αν κερδιζαμε στο τελευταιο παχνιδι νταμπλ και ενδιαμεσα παντου επιτυχιες κ τωρα παει σε μια μεγαλη ομαδα ΛΕΩΝΙΔΑ σε ευχαριστουμε που προπονησες τ παιδια μας και δημιουργησες μια ομαδαρα την Κ 17 ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ το προηγουμενο ΣΑΒΒΑΤΟ κερδισαμε τον ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 2-1 ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΑΣΣΑ Κ ΤΟΥ ΦΑΝΙΑΔΗ .ΑΠΟ ΕΝ ΑΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. PES MAS PATERA POS SE LENE

      Διαγραφή
    2. Εσυ ρε πατέρα τον γιο σου κοιτάς ή το βιογραφικό του μπιλη; Ουτε να καλυπτεσαι δεν ξερεις

      Διαγραφή
  11. Ο ΝΤΙΣΙΟΣ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΜΠΙΛΛΗΣ ΒΡΗΚΕ ΟΜΑΔΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ......................ΑΝΤΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΜΑΝΑΤΖΕΡ .............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο βαγγέλης κάνει χόμπυ με το ποδόσφαιρο απ όσο δηλώνει ο ίδιος.Δεν είναι η βασική του δουλειά το προπονητηλίκι.Μην συγκρίνεται ανόμοια πράγματα.Και ο Ρεχάγκελ να ερχόταν στο τοπικό πάλι κριτική θα του κάναμε.Το ευχάριστο είναι ότι η οικογένεια του Αλμωπού είναι τόσο τεράστια και μεγάλη που προφανώς έχει και εχθρούς.Το ακόμη πιό ωραίο είναι πως φαίνονται η προέλευση των σχολίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. gia poious extrous milas?kai pos fainetai o extros?kai pos o filos tou almopou?

      Διαγραφή
  13. λιγος σας επεφτε ο μπιλης ολους εσας εξυπνακιδες που ξερετε 100 κιλα μπαλα , προπονηστε κανενα χωριουδακι εσεις αν σας παρουν και εκει γιατι και γι αυτο παρασκηνιακα παρακαλατε προπονηταραδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΦΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ...
    ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 09:00 αυτό που γράφεις (περί χόμπυ με το ποδόσφαιρο) είμαι σίγουρος φίλε ότι δεν ισχύει, μην περνάς λάθος μηνύματα....Συμφωνώ με τα υπόλοιπα πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σίλβερ αλερτ !Αναζητειται τριετές πλάνο με στόχο την άνοδο στην Α εθνική ,ρε ποσο παπα φάγατε ολοι σας;;; Μπραβο στον μάγκα που παντελωνιασε το χρήμα κ σας έφυγε πριν τον φύγετε !!! Αντε τωρα παλι στο πλάνο με τους πιτσιρικάδες γιατι φέτος δεν εχει παλι μαμ !!! Ο γίγαντας σας πηρε χαμπάρι ,ναι για τον πρόεδρο λεω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. αγαπητέ φίλε γιατί δεν ασχολήσε με ομάδες όπως Αετοχώρι,Άλωρο,Νέα Ζωή και ασχολήσε με τεράστιους συλλόγους?όποιος προπονητής προσλαμβάνεται σε σοβαρή ομάδα με τριετή πλάνο ξεκινα.Δεν το γνωρίζεις?μαθετο.Οι πιτσιρικάδες σε μπερδεύουν? φιάξε κι εσυ μια ομάδα με 8 πιτσιρίκια και θα είσαι πρώτος.Μπορείς? δύσκολα.΄΄Οσο για τους προέδρους στον Αλμωπό μάθετο ότι είναι μεγάλη τιμή να περάσεις απ αυτήν τη θέση .Δεν το ήξερες? ουτε εγώ! Μου το είπαν άλλοι μεγαλύτεροι και ψηλότεροι από μένα.Αν θες κι εσυ να μαθεις ρώτα (Αθήνα Ηράκλειο,Πάτρα κλπ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News