Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΕΠΣ Πέλλας: Ο απόηχος των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Διαβάστε όλα τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, όπως τα κατέγραψε ο συνεργάτης του Aridaia News Γιώργος Μπίνος:



ΠΗΡΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ

Ένα ακόμα τρίποντο πήρε ο Απόλλων Κρύα Βρύσης που λύγισε την Ν. Πέλλα και συνεχίζει να ελπίζει για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Ήδη η ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου σκέφτεται το ντέρμπυ μέσα στην Έδεσσα όπου θα κριθούν πολλά για την θέση που θα καταλάβει στην τελική βαθμολογία. Δύσκολο παιχνίδι όμως υπάρχει η ποιοτικά στους « βυσσινί» και μπορούν να πάρουν το ντέρμπυ αν πιστέψουν στις δυνατότητες τους.

ΠΗΡΕ ΤΟ ΓΕΙΤΟΠΝΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Η ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ

Νίκη- χρυσάφι για την Νίκη Καλής μέσα στον Προφήτη Ηλία στο γειτονικό ντέρμπυ και πλέον η παραμονή στην Α΄ Κατηγορία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Η ομάδα του Μπάμπη Κρητίδη έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και τα αποτελέσματα του δέυτερου γύρου μόνο τυχαία δεν είναι.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΠΤΟΗΤΟΣ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ

Δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το διπλό μέσα στον Άγρα ο Μακεδονικός Μεσημερίου σε ένα ματς όπου στην ουσία η ομάδα του Νίκου Δούμου έκανε προπόνηση ενόψει των ντέρμπι που ακολουθούν και που θα κρίνουν την άνοδο στην Α΄ Κατηγορία. Αν το πιστέψουν μπορεί ο στόχος να γίνει πραγματικότητα από την στιγμή που υπάρχουν οι προϋποθέσεις

ΠΗΡΕ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ

Τους τρεις βαθμούς ήθελε στο Ριζάρι ο Εδεσσαϊκός και τους κατέκτησε στην προσπάθεια τους για την πρωτιά στην Α1. Οι τριαινοφόροι συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους και αν πάρουν και το ντέρμπι με την Κρύα Βρύση τότε έχουν σοβαρές πιθανότητες για να τερματίσουν πρώτοι στην κανονική περίοδο που δίνει μεγάλο πλεονέκτημα. Η ομάδα του Χρήστου Μεσημερλή είναι πειστική μετά τις μεταγραφικές ενισχύσεις του Γενάρη και μένει να το αποδείξει στο γήπεδο.

ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΤΟΝ Μ.Α. ΔΡΟΣΕΡΟΥ

Με πανηγύρια τελείωσαν τις υποχρεώσεις τους στον Μ.Α. Δροσερού γιορτάζοντας έτσι την άνοδο τους στην Α΄ Κατηγορία πανάξια και καθαρά. Η ομάδα του Μιχάλη Μπάσδου έφτασε άνετα στον στόχο της, από την αρχή της σαιζόν φάνηκε η ανωτερότητα της εναντίον των άλλων ομάδων και πλέον θα αρχίσουν τα σχέδια τους ενόψει της συμμετοχής τους στην Α΄ Κατηγορία.

ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ Η ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

Χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες η Δόξα Μεγαπλατάνου πήρε την νίκη επί της Φλαμουριάς και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στον όμιλο της. Οι « μαυραετοί» οδεύουν προς ολοταχώς για την Α΄ Κατηγορία και αν δείξουν την δέουσα προσοχή δύσκολα θα χάσουν το πρωτάθλημα κάτι που μάλλον δικαιούνται με βάση την εικόνα που έχουν δείξει μέχρι στιγμής.

ΔΙΠΛΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΟ ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ

Λίγο πριν το φινάλε ο Ευρωπός Φούστανης πήρε το μεγάλο διπλό στην Παναγίτσα και βλέπει τον στόχο της παραμονής πιο ορατό από ποτέ. Η ομάδα του Κώστας Τσόρμπα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και δικαιώθηκε λίγο πριν το τέλος με το γκολ του Μένιου Ντόγκαρη που ήταν αρκετό για το τρίποντο που σημαίνει πολλά.

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΧΑΣΟΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΝΗΣΙΟΥ

Λίγο πριν εκπνεύσουν οι καθυστερήσεις ο Αντώνης Καραμαλάκης λύτρωσε τον Άρη Νησίου στην Υδραία και έτσι οι κίτρινοι κρατήθηκαν στην δεύτερη θέση. Η εμφάνιση δεν ήταν αυτή που έπρεπε αλλά εδώ που φθάσαμε μετράει η ουσία και οι έμπειροι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν.

ΧΟΡΕΥΕ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ

Φοβερή εμφάνιση έκανε στην Πέλλα ο Αλμωπός που συνέτριψε τους γηπεδούχους και έστειλε το δικό του μήνυμα στους αντιπάλους για την μάχη του τίτλου. Οι κυανόλευκοι ήταν πολύ καλοί, έδειξαν μεγάλη θέληση, αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο και πλέον οι νους όλως είναι στον μεγάλο τελικό όπου όλοι θέλουν να σηκώσουν την κούπα.

ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ ΣΤΟ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟ

Με το τρίποντο της νίκη έφυγε από το Λυκόστομο η Νίκη Βορεινού σε ένα παιχνίδι όπου η ομάδα του Άκη Παπαδόπουλου ήταν καλύτερη όμως δεν είχε τελική προσπάθεια σε αρκετές περιπτώσεις. Ο σκοπός που ήταν οι τρεις βαθμοί επετεύχθη και όλοι μαζί κοιτούν πλέον το επόμενο παιχνίδι.

ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΗΣΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ

Το γκολ του Κώστα Σιδέρη αποδείχθηκε χρυσό για την Δόξα Π. Μυλοτόπου που πήρε το ντέρμπυ στην Αραβησσό και πλησίασε τις Αμπελειές που έκανα γκέλα στο Μελίσσι. Τα παλικάρια του Δημήτρη Βένου έδειξαν ψυχή, δεν μάσησαν σε κανένα σημείο του αγώνα και πήραν το τρίποντο που δίνει άλλον αέρα ενόψει της συνέχειας.

ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ Η ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ

Στοπ στον πρωτοπόρο Άρη Αμπελειών έβαλε η Δόξα Μελισσίου που με πειστική εμφάνιση πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας. Ειδικά στο δεύτερο μέρος οι μαυραετοί έκτος του γκολ της ισοφάρισης του Παναγιώτη Βαβουλίδη είχαν και ευκαιρίες για να πάρουν την νίκη που όμως τελικά δεν έγινε χωρίς αυτό να μειώνει την προσπάθεια των παικτών του Πέτρου Λιτοβολή.

ΑΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ

Αν και δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο η Δόξα Μανδάλου πήρε την ισοπαλία στους Γαλατάδες παρότι οι αντίπαλοι καίγονταν για βαθμούς. Η ομάδα του Χρήστου Καλαιτζίδη είχε κάποιες ελλείψεις όμως όσοι αγωνίστηκαν τα έδωσαν όλα μέσα στο γήπεδο παίζοντας για την ιστορία των μαυραετών.

ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΠΗΡΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΠΛΟ

Σπουδαίο το διπλό που πήρε ο Άρης Λουτρακίου μέσα στην Ίδα σε ένα ματς πάντως όπου η ομάδα του Μάκη Δεμίρη έπαιξε με την φωτιά. Οι ευκαιρίες που χάθηκαν δεν κόστισαν όμως κάποια άλλη φορά ίσως το πληρώσουν οι κιτρινόμαυροι που με τους συνήθεις ύποπτους Ζούγα- Γιώργο Νάνο και Μπίλη Κυριακίδη βρήκαν δίχτυα και πήραν το διπλό σε μια δύσκολη έδρα.

ΝΙΚΗ – ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΓΑΡΕΦΙΟΥ

Νίκη ανάσα πήρε ο Ηρακλής Γαρεφίου εναντίον των Τσάκων και βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία. Το συγκρότημα του Απόστολου Κώνστα μπήκε δυνατά, έκανε ονειρικό ξεκίνημα και παρότι δέχθηκα γκολ λίγο πριν το ημίχρονο ο Σισέ έβαλε τα πράγματα στην θέση τους, καθαρίζοντας το τρίποντο που δίνει ώθηση για την συνέχεια όπου οι κυανόλευκοι θέλουν να ξεφύγουν από τις επικίνδυνες θέσεις.

ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ Η ΑΕ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ

Την πιο κατάλληλη στιγμή η Α.Ε. Καρυώτισσα έκανε πολύ καλή εμφάνιση εναντίον του Παλαιφύτου και πήρε τους τρείς πολύ τίμιους βαθμούς που σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα τον φέρνουν ακόμα πιο κοντά στην παραμονή της. Η ομάδα του Γιώργου Ειρηνάκη με σκόρερ του Παναγιώτη Μερτζάνη, Άρη Μιχαηλίδη και Δημήτρη Ισλάκογλου έφτασε σε καθαρή νίκη βλέποντας το μέλλον της με αισιοδοξία.

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Σε περίπατο μετέτρεψε το γειτονικό ντέρμπι με τον Ν. Μυλότοπο η Νίκη Αξού καθώς από το πρώτο μέρος η ομάδα του Νίκου Τσιριγιάννη καθάρισε το τρίποντο διευρύνοντας το σερί των νικών. Το δίδυμο Λέντι Ουρούτσι και Σάρα Φαϊκ ήταν φωτιά και οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα στην άνετη νίκη που σχεδόν εξασφάλισε την άνετη παραμονή χωρίς βέβαια ποτέ να υπάρχει τέτοιος κίνδυνος.

ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ

Μετά την ισοπαλία με την Δόξα Μανδάλου ο Ολυμπιακός Γαλατάδων πλέον κινδυνεύει αφού οι δύο χαμένοι βαθμοί ίσως κοστίσουν το πλεονέκτημα έδρας σε πλαίη άουτ. Η ομάδα του Νίκου Αντωνά ήθελε άλλα βρέθηκε σε πολύ μέτρια μέρα και έτσι χάθηκε η ευκαιρία για μια νίκη ψυχολογίας ενόψει της συνέχεις στην μάχη για την παραμονή.

ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥ ΤΟ ΔΙΠΛΟ

Σαν πρωτοπόροι πέρασαν από την Άρνισσα οι Πρόμαχοι που με σκόρερ τους Νίκο και Γιώργο Νάνο πήρα άνετα το τρίποντο και συνεχίζουν απτόητοι τον δρόμο τους προς την Α1. Το γρήγορο γκολ που πέτυχε η ομάδα τους Βασίλη Σαμαρά βοήθησε πολύ στην εξέλιξη του παιχνιδιού και με άψογη αμυντική λειτουργία ήρθε δίκαια η νίκη.

ΜΕ ΤΖΙΟΥΜΑΝΤΑΝΗ ΤΟ ΔΙΠΛΟ Ο ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ

Ιστορική νίκη πέτυχε ο Ηρακλής Άγιου Λουκά στην Σκύδρα στο φινάλε του πρωταθλήματος. Με ηγέτη τον Τζιουμαντάνη του βρήκε δίχτυα τέσσερις φορές οι κυανόλευκοι του Τόλη Κουτσού έκλεισαν νικηφόρα την σαιζόν, πήγαν καλά όμως ια μπορούσαν να είχαν πάει καλύτερα.

ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΡΙΤΑ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ

Νέες βαθμολογικές απώλειες για τον Ακρίτα Σωσάνδρας που έμεινε στο μηδέν με το Νεοχώρι και η υπόθεση άνοδος δυσκολεύει ολοένα και περισσότερο. Η ομάδα του Δημήτρη Παπανδρέου πάντως έπαιξε καλό ποδόσφαιρο όμως ήταν άτυχη και υστέρησε στον επιθετικό τομέα.

ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΤΑΦΕΡΕ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Στην ισοπαλία αρκέστηκε στο κρίσιμο ματς με τα Εσώβαλατα ο Φίλιππος Γιαννιτσών και παραμένει έτσι σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Η ομάδα του Νίκου Δήμογλου παρουσιάστηκε μέτρια, ήταν φλύαρη επιθετικά και όταν δεν σκοράρεις εντός έδρας τότε δεν μπορείς να περιμένεις πολλά πράγματα.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑΣ

Με την ισοπαλία έφυγε από το Γραμματικό ο ΠΑΟΚ Καρατζόβας σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον όσον αφορά την βαθμολογία. Η ομάδα του Τόλη Οργατζόγλου, πάντως άφησε πολύ καλές εντυπώσεις σε ένα ακόμα παιχνίδι και μέχρι το τέλος θέλει να έχει καλό πρόσωπο.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Μ.Α. ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ

Με τον βαθμό της ισοπαλίες έφυγε από τα Γιαννιτσά ο Μ.Α. Εσωβάλτων στο ντεμπούτο του Χρήστου Υφαντίδη στον πάγκο που μετά από καλή εμφάνιση. Αν η τύχη χαμογελούσε στην φάση με το δοκάρι του Στέλιου Παπαναστάση ίσως να είχε γίνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή που πάντως παραμένει ανοιχτεί και θα δοθεί μέχρι το τέλος.

ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Ο Μ.Α. ΟΡΜΑΣ

Αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ ο Μ.Α. Όρμας έδειξε ψυχικά αποθέματα και γύρισε το παιχνίδι με την Κερασιά. Η ομάδα του Γιώργου Κορέλα είχε για ηγέτες και σκόρερ τους επιθετικούς της Χρήστο Σαμαρά και Σάββα Ιωάννου που σκόραραν και κράτησαν σταθερά την ομάδα τους στην τέταρτη τιμητική θέση.

ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΣΤΑ ΑΘΥΡΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ

Συνεχίζει να εκπλήσσει με την καταπληκτική πορεία ο Μ.Α. Αρσενίου που έφυγε με το διπλό από τα Άθυρα παρότι οι αντίπαλοι καίγονταν για τους βαθμούς. Η ομάδα του Κώστα Αλεξανδίδη με αιχμή του δόρατος τον αέρινο επιθετικό Μάκη Καρυπίδη πήρε το διπλό και συνέχισε τις επιτυχίες κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού στον δεύτερο γύρο.

ΠΗΡΕ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΝΤΕΡΠΜΙ Η ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ

Πιο εύκολα από όσο περίμενε πήρε το ντέρμπι με τον Ν. Μυλότοπο η Νίκη Αξού που νωρίς- νωρίς καθάρισε την νίκη. Η ομάδα του Νίκου Τσιρογιάννη ήταν χάρμα στο πρώτο μέρος και με ηγέτες τους Λέντι Ουρούτσι και Σάρα Φαϊκ έφτασε σε μία νίκη που δίνει σιγουριά για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ

Αγωνίστηκε για το γόητρο του και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Σωσάνδρα ο Αστέρας Νεοχωρίου σε ένα παιχνίδι όπου αγωνίστηκε παλικαρίσια και με ψυχή. Μέχρι το τέλος έτσι θα αγωνίζεται και θέλει να τελειώσει την χρονιά αξιοπρεπώς και με ψηλά το κεφάλι.

4 σχόλια:

  1. καλή δυναμη σε όλες τις ομάδες της Αλμωπίας.................................. !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα η επς πελλας εκανε γιορτη κ δεν τιμησε το αριδαια νιους.μαλλον επειδη τους τα χωνει ο κ.μπινος αλλιως δεν εξηγειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για τις κοκκινες και το ξυλο στο μεγαπλατανο τιποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News