Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Αγωνία για τα κενά στα σχολεία - Σε αναζήτηση εκπαιδευτικών για την κάλυψη 22.500 θέσεων αναπληρωτών

Βέβαιος πως όλα θα πάνε καλά και θα καλυφθούν στο σύνολο τους οι 22.500 θέσεις αναπληρωτών εμφανίστηκε σε συνομιλία του με δημοσιογράφους ο Ανδρέας Λοβέρδος

Πυρετώδεις οι διεργασίες στο υπουργείο Παιδείας για να ανοίξουν κανονικά τα σχολεία στον ερχόμενο Σεπτέμβρη, και να καλυφθούν τα τεράστια κενά που προέκυψαν από τον τεράστιο αριθμό των συνταξιοδοτήσεων κυρίως την τελευταία 2ετία.

Βέβαιος πάντως πως όλα θα πάνε καλά και θα καλυφθούν στο σύνολο τους οι 22.500 θέσεις αναπληρωτών εμφανίστηκε σε συνομιλία του με δημοσιογράφους ο Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ νωρίτερα ενημερώνοντας μαζί με τον υφυπουργό Αλέξανδρο Δερμετζόπουλο την αρμόδια επιτροπή της Βουλής για θέματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δήλωσε πως συγκεκριμένα το 2013 - 2014 μειώθηκε κατά 17.500 ο αριθμός των εκπαιδευτικών (6.200 συνταξιοδοτήθηκαν το 2013 και 11.200 το 2014).

Παράλληλα, ο υπουργός Παιδείας Α. Λοβέρδος δήλωσε ότι αύριο κατατίθεται νομοσχέδιο που ρυθμίζει θέματα που αφορούν στο εθνικό συμβούλιο παιδείας και τη μοριοδότηση δασκάλων και καθηγητών σε νησιωτικές και παραμεθόριες περιοχές, ενώ σε γραφεία των κομμάτων έχει βρίσκεται νομοσχέδιο για τα θρησκευτικά δικαιώματα λατρείας, έτσι ώστε, όπως είπε, να κλείσει μια εκκρεμότητα 60 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News