Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιόρτασαν τον Άγιο Γεώργιο στη Σωσάνδρα κόντρα στη βροχή

Δείτε φωτογραφίες

Με μεγάλη επιτυχία και κόντρα στον άστατο καιρό πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για τη γιορτή του Αγίου Γεωργίου στη Σωσάνδρα Αλμωπίας.

Αρκετός κόσμος έδωσε το παρών και απόλαυσε ένα όμορφο θέαμα με χορευτικά της περιοχής μας, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι με πολύ χορό και τραγούδι για όλον τον κόσμο.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού για άλλη μια φορά δούλεψε σκληρά και πέτυχε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, σε μια εκδήλωση που συγκεντρώνει κάθε χρόνο πολύ κόσμο.

Δείτε φωτογραφίες:



Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πέλλας Λάκης Βασιλειάδης, ο Παύλος Γιουρούκης και ο υποψήφιος Πρόεδρος Προμάχων Γιώργος Τσαμπούρης

















 












6 σχόλια:

  1. emeis oi sosandriotes pame kontra se ola... akoma kai sthn broxh...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σπρώξιμο στον μπίνο κύριε συντάκτη. Ο πασόης δεν ήταν ούτε στο ριζοχώρι ούτε στη σωσάνδρα;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συγχαρητήρια!!! ητάν μια υπεροχή εκδήλωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιασου ρε Δημητρα αρχηγαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News