Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Σημαντική εξέλιξη για το καταφύγιο αδέσποτων ζώων της Έδεσσας

Εξέλιξη για το καταφύγιο αδέσποτων ζώων της Έδεσσας

Μία σημαντική εξέλιξη στο θέμα της δημιουργίας καταφυγίου αδέσποτων ζώων είναι η επίλυση του ιδιοκτησιακού.

Με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων παραχωρείται δωρεάν για 25 χρόνια η χρήση έκτασης στο αγρόκτημα του Κλησοχωρίου για την κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων.

Ο Δήμος Έδεσσας έχει μελετητική ετοιμότητα για το καταφύγιο των αδέσποτων ζώων και θα επιδιωχθεί η άμεση χρηματοδότηση της κατασκευής του, αφού επιλύθηκε το ιδιοκτησιακό πρόβλημα.

Με την κατασκευή του καταφυγίου και τους οικονομικούς πόρους που έχουμε ζητήσει, θα βελτιωθεί κατά πολύ η μέριμνα για τα αδέσποτα ζώα του Δήμου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News