Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Εκτός Ελλάδος θα νοσηλευθεί ο 11χρονος Ρώσος- Τι ενόχλησε τη μητέρα του

Τα τελευταία 24ωρα η Ρωσίδα μητέρα άλλαξε στάση απέναντι στις ελληνικές αρχές... ...

Στη Γερμανία θα συνεχίσει τελικά την αποκατάσταση ο μικρός Ρώσος, που δέχθηκε απανωτά μαχαιρώματα από 20χρονο Ολλανδό ανιματέρ σε ξενοδοχείο στον Ανισσαρά Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα τελευταία 24ωρα η Ρωσίδα μητέρα άλλαξε στάση απέναντι στις ελληνικές αρχές και αποφάσισε να φύγουν μαζί με τον 12χρονο εκτός Ελλάδος, στη Γερμανία.

Μάλιστα πηγές αναφέρουν ότι διαμήνυσε στις ελληνικές αρχές, μέσω του δικηγόρου της, πως θα συνεννοηθεί με την ιδιωτική ασφαλιστική της εταιρεία για τη συνέχεια της θεραπέιας του μικρού, στο εξωτερικό. Άλλωστε το παιδί που παρουσιάζει τραύματα σχεδόν σε όλο του το κορμί, αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα ως συνέπεια των άγριων χτυπημάτων. Γι’ αυτό και θα απαιτηθούν αρκετές φυσιοθεραπείες και αγωγές για να μπορέσει να συνέλθει.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι η Ρωσίδα μέσω του δικηγόρου της ζήτησε από τις ελληνικές αρχές να διακόψουν κάθε πληροφόρηση προς τα ΜΜΕ σχετικά με την ίδια και την πορεία της υγείας του 12χρονου. Φαίνεται πως η απόφαση αυτή ελήφθη προκειμένου να προστατευθούν τα προσωπικά δεδομένα του παιδιού, καθώς ήδη πολλές λεπτομέρειες της υγείας του έχουν διαρρεύσει τόσο σε ελληνικά όσο και σε ρωσικά Μέσα Ενημέρωσης.

Μάλιστα η μητέρα φέρεται να είναι έντονα εκνευρισμένη από συνεχείς πιέσεις που δέχεται από ΜΜΕ για την αποκάλυψη διαφόρων πληροφοριών.

Όλα δείχνουν ότι η απόφαση να φύγουν από τη χώρα μας πραγματοποιήθηκε άμεσα δεδομένου ότι οι όποιες θεραπείες θα πρέπει να ξεκινήσουν σύντομα για τον 11χρονο.

Να σημειωθεί ότι αρχικά η μητέρα είχε δηλώσει στους εκπροσώπους του υπουργείου Υγείας ότι επιθυμούσε να παραμείνει στην Ελλάδα καθώς ήταν εξαιρετικά ευχαριστημένη από την άμεση αντίδραση των γιατρών και των υγειονομικών μονάδων.

Πηγή: epikaira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News