Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Επικοινωνία με το Aridaia News



Επικοινωνία στα τηλέφωνα 6982963939
και στο mail: aridaianews@gmail.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ARIDAIA NEWS!

Η διαφήμιση στο διαδίκτυο κερδίζει συνεχώς έδαφος παγκοσμίως.


Οι λόγοι που συμβαίνει αυτό είναι πολλοί! Οι βασικότεροι όμως είναι αυτοί:

Η πρόσβασή μας στο διαδίκτυο είναι δωρεάν, άνετη (από το χώρο του σπιτιού μας ή από τον επαγγελματικό μας χώρο) και γι' αυτό πολλαπλώς μαζικότερη, σε σχέση με την απήχηση άλλων μέσων προβολής προϊόντων και υπηρεσιών στο ευρύ κοινό.
Για τον διαφημιζόμενο, η προβολή στο διαδίκτυο είναι πολύ πιο άμεση, πιο μαζική και κυρίως σε πολύ οικονομικότερες τιμές και για μεγαλύτερη διάρκεια.


Το Aridaia News λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, σου δίνει τη δυνατότητα να προβάλεις την επιχείρησή σου με ελάχιστο κόστος και να απευθυνθείς στο αγοραστικό κοινό, μερίδα του οποίου επισκέπτεται καθημερινά το Aridaia News.

10 σχόλια:

  1. θα μπορουσαε να αΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Η ΕΝΩΣΕΙ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΕΡΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΣΔΕ ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΕΡΥΣΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΦΕΤΟΣ Η ΕΝΩΣΕΙ ΑΠΛΑ ΔΗΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΗΣ ΤΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΑ 35 ΕΥΡΟ ΣΤΑ 70.ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΑΛΜΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΙΟΜΕΝΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαράδεκτη αδιαφορία του προέδρου της κοινότητας Κωνσταντίας και του δημοτικού συμβούλου της που παρόλες τις προσπάθειες των εκπαιδευτικών να αναρτηθεί η γαλανόλευκη σημαια στο Δημοτικό σχολειο του χωριού, δυστυχώς ακόμη η σημαία μας δεν κυματίζει στον ιστό. Μια αδιαφορία που την ξερουμε γενικά η οποία δεν έχει όρια και γεννά πολλά ερωτηματικά και βέβαια όπως κόπτονται οι δημοδίαιτοι του δήμου αυτό δεν κοστίζει χρήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o papadopoulos (foititis) tou edessaikou kserete se pia omada pige???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νέοι Αγρότες απεντάσσονται από το πρόγραμμα επειδή δεν απόκτησαν άδεια ... τι γίνετε ποιοι μπορούν να βοηθήσουν αυτούς τους νέους...
    έτσι απλά δεν ενδιαφέρετε κανείς?ο συνεταιρισμός Καβαλας διαμαρτυρετε. μήπως πρεπει να το κάνουν κ αλλοι.........κ οχι μονο συνετερισμοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pote θα ανακοινοθουν τα ονοματα για τουσ τυχερουσ των προσκλησεον του δαντη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όπως πρέπει να γνωρίζεις φίλε Σταύρο το να διαχειρίζεσαι έναν ιστoλόγιο δε σου δίνει το δικαίωμα να μη λογαριάζεις του επισκέπτες του, που στο κάτω κάτω εξασφαλίζουν και το χαρτζιλίκι σου.
    Δε γίνεται να επιτρέπεις σχόλια με γ@μοστ@υρίδια και αναρτήσεις με ξέκ@λα και να θάβεις σχόλια όχι υβριστικά, αλλά που απλώς “πιστεύεις” ότι μπορεί να σατιρίσουν, θίξουν “ορισμένα” άτομα ή και το ίδιο το blog. Εξάλλου οι συζητήσεις οι αντιπαραθέσεις και τα καλαμπούρια είναι η ψυχή των blog και αυξάνουν και την επισκεψιμότητα και τα PPC.
    Και στα γράφω αυτά γιατί διαπίστωσα ότι διαγράφεις μεγάλο ποσοστό σχολίων έχοντας σαν κριτήριο τον αποστολέα.

    Антонис Самарас
    Хума
    Вардарска

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκοπιανός; με την απαίτηση να σε φιλοξενεί η Ελλάδα; στα μέρη σου , στα σκοπιανά, έχουν ελευθερία να γράφουν ό,τι θέλουν οι Έλληνες που ζούνε εκεί; Σάββας Λαζόπουλος. Αριδαία. Πέλλα. Μακεδονία. Ελλάδα.

      Διαγραφή
  8. TO ASPRO PIRE KAI EPISIMA TON ANTONA PROPONHTH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το κεντρο υγειας αριδαιας απο αυριο θα ειναι μονο με εναν οδηγο γιατι το νοσοκομειο της εδεσσας περνει τους οδηγους,και θα υπαρχει ασθενοφορο πεντε μερες την εβδομαδα και μονο το πρωι ,δηλαδη αν καποιος απο τον αρχαγγελο παθει το απογευμα ενα ατυχημα θα περιμενη μια ωρα να ερθει το ασθενοφορο απο την εδεσσα και αλλη μια ωρα να τον παει στο νοσοκομειο...ειμαστε ο μεγαλυτερος σε εκταση δημος το κεντρο υγειας ειναι απαραιτητο να λειτουργει πληρως θα πρεπει να ενωθουν ολοι οι υποψυφιοι και να αντιδρασουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News