Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Καταγγελία Συνδέσμου Επίσημων Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Πέλλας

Με αφορμή τα απαράδεκτα επεισόδια που έγιναν στις 5-12-2010, στον αγώνα Β΄ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣΠέλλας, μεταξύ των ομάδων ΤΣΑΚΟΙ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ σε βάρος του διαιτητή του αγώνα Καρυπίδη Μιχαήλ, που είχαν ως συνέπεια τον ξυλοδαρμό του από ποδ/στη, παράγοντα και φιλάθλους της ομάδας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ και τη νοσηλεία του στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας, συγκλήθηκε εκτάκτως το ΔΣ του Συνδέσμου μας και αποφάσισε ομόφωνα.

Να καταγγείλει σε όλο το φίλαθλο κόσμο και στις αρμόδιες αθλητικές Αρχές την απαράδεκτη και επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα του διαιτητή μας, συμπεριφορά των ανωτέρω στελεχών της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ. Να στηρίξει το διαιτητή μας ηθικά και να δώσει εντολή στο Νομικό Σύμβουλο του Συνδέσμου για τη νομική συμπαράσταση του συναδέλφου. Να ζητήσει από τη διοργανώτρια ΕΠΣΝ.Πέλλας την παραδειγματική και εξοντωτική τιμωρία των υπευθύνων, αλλά και του σωματείου, ώστε στο μέλλον να λειτουργήσουν αυτές οι τιμωρίες αποτρεπτικά και να μην τύχει να θρηνήσουμε και θύματα. Να καταστήσει σαφές προς όλους, ότι ο Σύνδεσμος θα σταθεί αρωγός σε κάθε συνάδελφο, που τυχόν παρουσιάσει προβλήματα υγείας από τέτοιες συμπεριφορές και δεν θα διστάσει να ζητήσει αποζημίωση, παρεμβαίνοντας υπέρ του συναδέλφου σε τυχόν αγωγή του, από οποιαδήποτε Αρχή θεωρηθεί υπεύθυνη. Να υπενθυμίσει τις βαρύτατες ποινές που προβλέπονται από το σχετικό αθλητικό νόμο για όσους διαπράττουν αδικήματα εντός των αγωνιστικών χώρων. Να ευχηθεί όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο να «έχουν το μυαλό στο κεφάλι τους» και να σκέφτονται, πριν κάνουν ο,τιδήποτε, τις οικογένειές τους, αλλά και τις οικογένειες των διαιτητών.

                                 Με εντολή Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δαμιανός Καρακελίδης               Γεώργιος Μιχαηλίδης

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΝ ΑΠΟΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΧΕΔΟΝ Η ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ ΔΕΝ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΒΛΑΔΟΡΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑΒΛΙ...ΑΡΚΕΙ Ο ΜΙΣΘΑΚΟΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΩΣ ΚΛΑΣΙΚΟΙ ΔΗΜΟΔΙΑΙΤΟΙ... ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ.... ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΡΙΖΕΪΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.....ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΦΟΝΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News