Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ARIDAIA CITY: Η θεατρική παράσταση "Μπαμπάδες με ρούμι" στην Αριδαία

Ο Πολιτιστικός - Θεατρικός Σύλλογος Αλμωπίας «Έκφραση» είναι έτοιμος να παρουσιάσει τη νέα του θεατρική δουλειά! Από τις 19 μέχρι και τις 21 Ιανουαρίου 2011 θα ανεβάσει το έργο των Θανάσης Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα «Μπαμπάδες με ρούμι» στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας.

Το έργο:
Ο Θανάσης Ρέππας και ο Μιχάλης Παπαθανασίου με τους «Μπαμπάδες με ρούμι» σε δύο πράξεις και δεκατέσσερις σκηνές, καταρρίπτουν με απολαυστικό τρόπο έναν προς έναν τους μύθους και τις αξίες της σύγχρονης ζωής. Οι «Μπαμπάδες με ρούμι» είναι μία επίθεση στην υποκρισία και μία καταγγελία στην ηθική και κοινωνική κατάπτωση, καμουφλαρισμένη επιδέξια και με τεχνική ακρίβεια πίσω από τις προσφιλείς μάσκες της σάτιρας, της μεγέθυνσης της φαινομενικής ελαφρότητας και της επικαιρότητας. Οι δύο συγγραφείς στηρίζονται στον επικρατούντα θεό της σύγχρονης εποχής: Το χρήμα! Ο θεός της πλεονεξίας, της λαιμαργίας, της απληστίας και του ανικανοποίητου κινεί τα νήματα του έργου.

Σκηνοθεσία:
Σάββας Ρωμανίδης

Παίζουν:
Ελένη Παλατσίδου
Χρυσάνθη Νάτου
Ιορδάνης Τσιμεντερίδης
Μαρία Πεταλίδου
Βασιλική Παλατσίδου
Γιάννης Νικολαίδης
Κώστας Γαβράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News