Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: "Ντέρμπυ με τα όλα του" στην Φιλώτεια

Ένα πραγματικό τοπικό ντέρμπυ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι πολυπληθείς φίλαθλοι που βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Φιλώτειας, όπου η τοπική ομάδα αναδείχτηκε ισόπαλη με τον Όλυμπο Αψάλου με σκορ 2 – 2.

Το Α’ ημίχρονο κύλησε χωρίς φάσεις στις περιοχές, παίχτηκε περισσότερο παιχνίδι στο κέντρο, ενώ το Β’ ημίχρονο τα είχε όλα και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων, μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Πάντως όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι το αποτέλεσμα μπορεί να θεωρηθεί δίκαιο.

Φάσεις και γκολ!


Στο 58’ ο Αθανασίου μπήκε από τ’ αριστερά και με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 0 – 1.
Στο 64’ αποβλήθηκε με δεύτερη κάρτα ο Τσόρμπας της Φιλώτειας.
Στο 69’ ο Πασχούλης Δ. εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στον Σαββίδη (αυτογκόλ) και κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 1 -1.
Στο 74’ ο Αθανασίου μόνος απέναντι στον Ακριτίδη σούταρε άουτ.
Στο 78’ ο Μίσαος σούταρε έξω από την περιοχή, απέκρουσε ασθενώς ο τερματοφύλακας και ο επερχόμενος Στούπης με πλασσέ πέτυχε το 1 – 2.
Στο 83’ δυνατό σουτ του Καραδοσίδη απέκρουσε σε κόρνερ ο Καραισαρίδης.
Στο 89’ ο νεοεισελθών Γάτσος από αδράνεια των αμυντικών της Αψάλου με πλασσέ σημείωσε το τελικό 2 – 2.

Από την Φιλώτεια διακρίθηκαν οι Ελευθεριάδης, Κυριακίδης, Τσολερίδης, ενώ από την Άψαλο διακρίθηκαν οι Τοσουνίδης, Μίσκος και Αθανασίου.

Άριστος ήταν ο διαιτητής Μιχαηλίδης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News