Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Φαίη Σκορδά και Μαρία Αντωνά βρέθηκαν στο ίδιο event μόδας - Τα εντελώς διαφορετικά look τους (ΦΩΤΟ)


Την Πέμπτη 6 Ιουνίου,η Γλυφάδα απέκτησε τη δική της μικρογραφία της Tulum. Το Moonlight συμπληρώνει 7 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην αγορά και η Μαίρη Ράμμου με τις συνεργάτιδές της αποφάσισαν να το γιορτάσουν με ένα ατμοσφαιρικό καλοκαιρινό πάρτι με αναφορές στον αγαπημένο τουριστικό προορισμό των απανταχού fashionistas στις ακτές του Μεξικού.

O George Varveris βρέθηκε στα Decks, το κοινό έμαθε το μέλλον του από την τράπουλα ταρώ και οι bartenders του Wagon Bar δημιούργησαν ειδικά για το πάρτι του Moonlight Boutique δροσερά cocktails με βάση την τεκίλα. Οι καλεσμένες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν από κοντά μοναδικές δημιουργίες Ελλήνων και ξένων σχεδιαστών και φυσικά όλες τις νέες συλλογές beachwear και αξεσουάρ για το φετινό καλοκαίρι.

Από την Κατερίνα Καινούργιου και τη Φαίη Σκορδά μέχρι τη Μαρία Αντωνά και τη Μαριάντα Πιερίδη πολλές διάσημες Ελληνίδες και περιζήτητες influencers έδωσαν δυναμικό παρών κάνοντας τις αγορές τους ενώ συνομίλησαν με το κοινό και αντάλλαξαν απόψεις για τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Ανάμεσα στα επιτυχημένα brands που μπορεί να βρει κανείς στo Moonlight boutique είναι τα: Vassia kostara, Nadia Rapti, Sun set go, Arpyes, Stefania Vaidani, NidodileDa και La Chaine.

Μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν για τη στενή παρέα του Γιώργου Λιάγκα με τη Μαρία Αντωνά, η δημοσιογράφος βρέθηκε στο ίδιο event με την πρώην σύζυγο και μητέρα των παιδιών του παρουσιαστή, Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη Σκορδά επέλεξε για την εμφάνισή της ένα απλό λευκό τοπ, ένα μπλε σκούρο παντελόνι, λευκά sneakers και κόκκινη Gucci chain bag. To μακιγιάζ της ήταν natural και το μανικιούρ της κατακόκκινο.


Η Μαρία Αντωνά επέλεξε ένα total denim look με τζιν σορτς, τζιν cropped γιλέκο, μαύρο τοπ και animal print ψηλοτάκουνα πέδιλα. Το μακιγιάζ της ήταν επίσης natural και το μανικιούρ και το πεντικιούρ της επίσης κόκκινο. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News