Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Ν. Παρούτογλου κατά Χρ. Μπάτση: «Αν πιστεύετε πως ενδιαφέρεστε περισσότερο από εμάς για τους Προμάχους και την Σωσάνδρα είστε γελασμένος» (ΒΙΝΤΕΟ)


Δείτε την τοποθέτηση του πρώην Δημάρχου και επικεφαλής του συνδυασμού "Εδώ Ζούμε" Χρήστου Μπάτση στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας της Τρίτης 18 Ιουνίου 2024:

.  

Δείτε την απάντηση του Δημάρχου Νίκου Παρούτογλου στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας της Τρίτης 18 Ιουνίου 2024:

.

5 σχόλια:

  1. Μπατση εισαι παλικάρι. Προχώρα δυνατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλέποντας τα βίντεο από την συνεδρίαση: Τραγικός Μπάτσης? Μοιάζει από άλλη εποχή? Τόσο φθηνός λαϊκισμός? Δείχνει να υποτιμά τους πολίτες? Εκτίθεται ανεπανόρθωτα? Είναι απορίας άξιον, πως αυτός υπήρξε δήμαρχος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δρόμος χωρίς μελέτη. Δεν γνωρίζει κανείς που βρίσκεται. Ούτε και ο εργολάβος που πήγε, αφού σύμφωνα με τον Μπάτση έριξε το χαλίκι αλλού? Είναι εξωφρενικό? Ζητάει και τα ρέστα? Βρίσκεται σε παράκρουση? Δεν το χωράει ανθρώπινος νούς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χρηστο στο χωριο μας προμαχοι τι εκανες αραγε , τιποτα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News