Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Τι πραγματικά πήρε... φεύγοντας από το υπουργείο ο Αυγενάκης - Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι σχετικές φωτογραφίες


Επιθέσεις από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και από ΜΜΕ που στηρίζουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δέχεται από χθες ο απελθών υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ οι σχετικές φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με καταγγελίες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και σχετικά δημοσιεύματα, ο Λευτέρης Αυγενάκης υποδέχθηκε τον διάδοχό του, Κώστα Τσιάρα, σε ένα άδειο γραφείο, ενώ από τον τοίχο έλειπε ακόμη και ο πίνακας που τον κοσμούσε επί σειρά ετών.

Πρώτος «χτύπησε» ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος έγραψε σε ανάρτησή του

.  

Ακολούθησε γύρος αναρτήσεων από επώνυμους και ανώνυμους χρήστες του Χ.

Ήταν δικός του ο πίνακας;

Όπως αποδεικνύεται από τις σχετικές φωτογραφίες, ο Λευτέρης Αυγενάκης βρήκε κρεμασμένο τον πίνακα στο υπουργείο μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του.


Ο ίδιος πίνακας υπήρχε και επί υπουργίας του Μάκη Βορίδη στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης:


Ο ίδιος πίνακας υπήρχε και επί υπουργού Βαγγέλη Αποστόλου, που κατείχε το ίδιο αξίωμα επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.


Όπως φαίνεται ωστόσο στις φωτογραφίες, ο Λευτέρης Αυγενάκης τοποθέτησε πίνακα της προτίμησής του στο υπουργικό του γραφείο, τον οποίο πιθανόν απέσπασε και πήρε μαζί του όταν αποχώρησε από τα καθήκοντά του:


 

4 σχόλια:

  1. Αν είναι αλήθεια μόνο αίσχος χαρακτηρίζεται. Πάντως η καρέκλα και το γραφείο είναι εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οτι χειροτερο ειχε η κυβερνηση ο ποιο αποτυχημενος ανθρωπος της κυβερνησεις, ενας γλυφτης ενας αντι Μακεδονας υπουργος, για κρητικος παντως δεν μου μοιαζει, γυφτικο αιμα πρεπει να εχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΑΝΤΙΠΑΟΚΤΣΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ, ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όντως 9.19 Στην Έδεσσα τότε με το μακεδονικό μάλωσα μαζί του. Έλεγε να σωπάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News