Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Σοκαριστικό τροχαίο: ΙΧ καρφώθηκε σε κολόνα και τούμπαρε - Σώθηκαν πατέρας και γιος (ΦΩΤΟ)


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, λίγο μετά τις 3:00 το μεσημέρι της Τρίτης, στον παρακαμπτήριο της Αγιάς στη Λάρισα.

Σύμφωνα με το onlarissa, αυτοκίνητο που με κατεύθυνση από Λάρισα προς Αγιόκαμπο, στο ύψος της πρώτης εισόδου για την Αγιά εξετράπη της πορείας του, χτύπησε σε κολόνα της ΔΕΗ και βρέθηκε ανάποδα στο οδόστρωμα.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάς, το οποίο και έχει αναλάβει την προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος.

Επίσης, άμεσα κατέφτασαν άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αγιάς, οι οποίοι δεν χρειάστηκε να προχωρήσουν σε απεγκλωβισμούς αφού μόνοι τους οι επιβαίνοντες, ο 61χρονος οδηγός και ο 27χρονος γιος του, κάτοικοι Νίκαιας, βγήκαν μόνοι τους σώοι από το κατεστραμμένο αμάξι χωρίς να φέρουν εμφανή χτυπήματα.

Και οι δύο οδηγήθηκαν με ασθενοφόρο πρώτα στο Κέντρο Υγείας Αγιάς και εν συνεχεία στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News