Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Κασσελάκης σε Τσίπρα: «Αλέξη, έλα να αναλάβεις τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλιώς...»


Συνεχίζεται η κόντρα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τον Στέφανο Κασσελάκη να ξεσπά κατά του Αλέξη Τσίπρα ενώ παράλληλα στο προσκήνιο βρίσκονται το κλείσιμο της εφημερίδας Αυγής και τα σχόλια περί μαύρου χρήματος.

Οργισμένη ήταν η αντίδραση κύκλων του Αλέξη Τσίπρα νωρίτερα σε πληροφορία την οποία χρεώνει στην Κουμουνδούρου και τον ήθελαν να μην έχει συνεισφέρει για τη μετάβαση της «Αυγής» μετά το κλείσιμο του καθημερινού της φύλλου από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνεχίζει να τα βάζει δημόσια με τον προκάτοχο του με νέα του ανάρτηση στα social media ενώ τον καλεί να αναλάβει και πάλι τα ηνία: «Έλα και ανάλαβε και θα είμαι συντεταγμένος στρατιώτης στην προσπάθειά σου, χωρίς να σε υπονομεύσω ούτε στιγμή.  Αν όμως δεν το επιθυμείς, στήριξέ με να κάνω την προσπάθεια για το κόμμα μας, χωρίς παιχνίδια» ζητά από την Αμερική ο Στέφανος Κασσελάκης και πέταξε την ατάκα: «Αλέξη, πάμε;» υπονοώντας την φράση του Μανώλη Χριστοδουλάκη στον Χάρη Δούκα για το ΠΑΣΟΚ.«Δεν ήρθα στην πατρίδα μου για να αναλώνομαι σε καθημερινούς εσωκομματικούς εμφυλίους. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας και χρειάζεται έναν ηγέτη που θα μπορέσει απερίσπαστος να ασκήσει το λειτούργημά του και να βοηθήσει την πατρίδα να βγει από το νεοφιλελεύθερο τέλμα και τη δεξιά παρακμή» γράφει στην ανάρτηση του ο κ. Κασσελάκης και συνεχίζει: «Αλέξη, γνωρίζεις τον σεβασμό που είχα για σένα από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε.Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε για να ρευστοποιηθεί σε ένα κεντρώο σχήμα με συμφωνίες κορυφής έξω από την κοινωνία. Ο ΣΥΡΙΖΑ δικαιούται την ευκαιρία να διεκδικήσει να κυβερνήσει και επιτέλους να δικαιώσει τις προσδοκίες των προοδευτικών πολιτών».

Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ξεκάθαρα ότι με αίσθημα ιστορικής ευθύνης καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να αναλάβει και πάλι στη δημοσίευση του στο Facebook .

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News