Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Επικίνδυνη μεταβολή του καιρού με καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους


Για επικίνδυνη μεταβολή του καιρού κάνει λόγο με ανάρτησή του στο Facebook ο Κλέαρχος Μαρουσάκης. Σύμφωνα με το «διάγραμμα της αλήθειας» προβλέπει επικίνδυνες καταιγίδες και ανέμους.

Ο μετεωρολόγος σημειώνει πως ο «πρώτος μήνας του Καλοκαιριού θα μας αφήσει με συνθήκες που απαιτούν την προσοχή όλων μας, ενώ με έντονες διακυμάνσεις φαίνεται ότι θα κυλήσουν και οι πρώτες ημέρες του Ιουλίου».

Η ανάρτησή του

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ «ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ»

Ψυχρότερες αέριες μάζες αναμένεται να κινηθούν τις επόμενες ημέρες από την περιοχή της κεντρικής Ευρώπης προς τη χώρα μας με αποτέλεσμα την επικράτηση του επικίνδυνου καιρού.

Σύμφωνα με το “διάγραμμα της αλήθειας” όπως συνηθίζω να αποκαλώ τα πολλαπλά τρεξίματα των μοντέλων και που αποτυπώνεται στην πρώτη μας κάρτα, παρατηρείται μια έντονη υποχώρηση του υδραργύρου (περιοχή που σημειώνουμε με το βέλος) και η οποία έντονη υποχώρηση θα προκαλέσει με τη σειρά της επικίνδυνες καταιγίδες προς τα βόρεια (δεύτερη κάρτα), αλλά και επικίνδυνους ανέμους μέσα στο Αιγαίο αλλά και τα ανατολικά ηπειρωτικά (τρίτη κάρτα).

Έτσι λοιπόν, φαίνεται ότι ο πρώτος μήνας του Καλοκαιριού θα μας αφήσει με συνθήκες που απαιτούν την προσοχή όλων μας, ενώ με έντονες διακυμάνσεις φαίνεται ότι θα κυλήσουν και οι πρώτες ημέρες του Ιουλίου για τις οποίες θα αναφερθούμε σε επόμενη ανάρτησή μας.

Καλό υπόλοιπο ημέρας σε όλες και όλους!




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News