Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Νέα σχέση για την Αθηνά Οικονομάκου - Ζευγάρι με 37χρονο μπασκετμπολίστα (ΦΩΤΟ)


Δύο μήνες μετά τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, η Αθηνά Οικονομάκου είναι σε νέα σχέση.

Ο νέος της σύντροφος είναι ο 37χρονος ιταλοαργεντινός μπασκετμπολίστας Βruno Cerella, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε αποκλειστικά η εκπομπή «Το Πρωινό». H Αθηνά Οικονομάκου πήγε στη συναυλία των Coldplay μαζί με τον νέο της σύντροφο και στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μεταδόθηκαν πλάνα με το νέο ζευγάρι της πόλης.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας πριν παρουσιάσει το βίντεο, τόσο η Αθηνά Οικονομάκου, όσο και ο ιταλοαργεντινός μπασκετμπολίστας, γνώριζαν ότι η εκπομπή του ΑΝΤ1 θα παρουσίαζε το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τη σχέση τους. «Είναι πολύ ερωτευμένοι, φιλιόντουσαν συνέχεια στη συναυλία» σημείωσε η Φωτεινή Πετρογιάννη, όπου έδειξαν φωτογραφία από το δημόσιο φιλί του ζευγαριού.

O Γιώργος Λιάγκας χαρακτήρισε «κούκλο» τον νέο σύντροφο της Αθηνάς Οικονομάκου. «Είναι παιδαράς ο άνθρωπος» σχολίασε ο παρουσιαστής για τον Bruno Cerella.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News