Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Δήμος Αλμωπίας: Καθαρισμός οικοπέδων και λοιπών ακάλυπτων εκτάσεων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου 2024


Σε εφαρμογή της υπ’ αρ. 20/2023 πυροσβεστικής διάταξης με θέμα: «Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων που βρίσκονται σε περιοχές εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων, εντός ορίων οικισμών χωρίς εγκεκριμένο ρυμοτομικό σχέδιο, σε εκτάσεις που βρίσκονται εντός ακτίνας 100 μ. από τα όρια των ανωτέρω περιοχών, καθώς και σε εκτός σχεδίου γήπεδα με κτίσμα» καλούνται οι ιδιοκτήτες, νομείς, επικαρπωτές μισθωτές και υπομισθωτές ακινήτων να προβούν στον καθαρισμό των ιδιοκτησιών τους καθ’ όλη τη διάρκεια της Αντιπυρικής Περιόδου 2024 (01-05-2024 έως 31-10-2024), για την αποτροπή κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς ή επέκτασής της και να τα δηλώσουν στην ειδική πλατφόρμα του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, μέσω του gov.gr.

Μετά από προσωπικές επιστολές που έστειλε το Τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου μας για καθαρισμό οικοπέδων, διαπιστώσαμε ότι πολλοί δημότες μας ανταποκρίθηκαν θετικά και καθάρισαν τα οικόπεδά τους.

Για την προστασία όλων μας από φωτιά, για λόγους καθαριότητας και υγιεινής καθώς και αισθητικούς λόγους και πάντα με πνεύμα καλής συνεργασίας παρακαλούμε όλους τους δημότες να ανταποκριθούν έγκαιρα στην υποχρέωσή τους για καθαρισμό των οικοπέδων τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, στο τηλέφωνο: 2384023215 ή στ e-mail: eco@0598.syzefxis.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News