Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Νέο σόου Βελόπουλου: Έσκισε τη Συμφωνία των Πρεσπών στο βήμα της Βουλής (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος προχώρησε ένα βήμα παραπέρα στην ακραία ρητορική του δίνοντας... σόου στο ελληνικό Κοινοβούλιο . Τη στιγμή που μιλούσε στο βήμα της Βουλής έσκισε το ΦΕΚ με τη Συμφωνία των Πρεσπών, καλώντας τη ΝΔ να φέρει τα σχετικά Μνημόνια, ώστε να τα καταψηφίσει.

"Όλοι εδώ μας λέγατε ότι: "κάθε βήμα των Σκοπίων προς την Ευρώπη εξαρτάται από την ειλικρινή τήρηση των συμφωνηθέντων". Οι Σκοπιανοί, λοιπόν, πήραν την ένταξη στο ΝΑΤΟ, πήραν την "μακεδονική" εθνότητα και γλώσσα, πήραν την "Μακεδονία" (σκέτη) και εμείς τώρα ερχόμαστε και δήθεν τους απειλούμε ότι δεν θα επιτρέψουμε την ένταξή τους στην ΕΕ. Εσείς σταματήσατε να αποκαλείτε τη χώρα Σκόπια και την ονομάζετε Βόρεια Μακεδονία. Εκείνοι δεν σταμάτησαν ποτέ να αποκαλούν τη χώρα τους Μακεδονία. Μην πέφτετε λοιπόν από τα σύννεφα".

"Εμείς θα τιμήσουμε το δάκρυ του Κωνσταντίνου Καραμανλή για τη Μακεδονία. Αν θέλει να τον τιμήσει μία είναι η λύση για τη ΝΔ. Αν δεν μπορεί να το κάνει η ΝΔ θα το κάνουμε εμείς. Αυτή είναι η Συμφωνία των Πρεσπών αν υπήρχε αξιοπρεπής εθνική πατριωτική κοινωνική κυβέρνηση θα έκανε αυτό εδώ", τόνισε και έσκισε τη Συμφωνία. "Αυτό αξίζουν. Την έσκισαν μόνοι τους. Φέρτε τα μνημόνια τώρα εδώ σήμερα αύριο να τα καταψηφίσουμε όλοι, γιατί αυτοί ακύρωσαν την συμφωνία, όχι εμείς", πρόσθεσε.

Δείτε το στιγμιότυπο στο 21ο λεπτό του βίντεο:

5 σχόλια:

  1. Ο μεγαλύτερος καραγκιόζης πολιτικός. Μεγαλύτερος και από τον Καμένο και από τον Βαρουφακη.. Και ψεκασμενος μαντζουνοπωλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ομως υπάρχουν μπεεεεεε που τον ψηφίζουν

      Διαγραφή
    2. Ματζουνοπώλης όπως Τα λες.Σαν τον Μπουμπουκο.
      🤣🤣🤣

      Διαγραφή
  2. Και το δάκρυ του Καραμανλή ,...Κροκοδείλιο ήταν.....καραγκιόζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποσα επιδοματα παιρνετε εσεις οι πατριωτες μητσοτακικοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News