Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

Μεγάλη ένταση στη Γενική Συνέλευση των Λουτρών - Αποχώρησε διαμαρτυρόμενος ο Χρήστος Μπάτσης


Αποχώρησε διαμαρτυρόμενος, εν μέσω μεγάλης έντασης, από την έκτακτη Γενική Συνέλευση των Λουτρών ο Χρήστος Μπάτσης. Τον ακολούθησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού του.

Αφορμή στάθηκε η αντιμετώπιση που είχε από τη Διευθύνουσα Σύμβουλο και από το Νομικό Συνεργάτη των Λουτρών, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του.

Περισσότερες και βίντεο σε επόμενη ανάρτηση αποκλειστικά στο Aridaia News!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News