Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Συμμετοχή της εταιρείας G.Paschalidis AUTOMATION - Πασχαλίδης Γεώργιος από την Αλμωπία στην 1η Έκθεση Αυτοματισμού και Ρομποτικής


Στην 1η Έκθεση Αυτοματισμού και Ρομποτικής στην Αθήνα, συμμετείχε η εταιρεία G.Paschalidis AUTOMATION - Πασχαλίδης Γεώργιος Ηλεκτρικοί Πίνακες - Βιομηχανικοί Αυτοματισμοί με έδρα την Αριδαία. Η συμμετοχή της εταιρείας στέφτηκε από απόλυτη επιτυχία και βρέθηκε ανάμεσα σε σημαντικές εταιρείες, πανεπιστήμια και φορείς από Ελλάδα και εξωτερικό, παρουσιάζοντας μεγάλο ενδιαφέρον.

Εκθέτες και επισκέπτες έζησαν μια νέα εκθεσιακή εμπειρία. Αυτοματισμοί, εξελιγμένα ρομποτικά συστήματα και όλες οι σχετικές εφαρμογές, τεχνολογίες (AI, IOT, AR/VR, Cybersecurity, Cloud Computing κ.ά) και καινοτομίες θα κεντρίσουν την προσοχή όλων.

Βασική αρχή της εταιρικής πολιτικής της G.Paschalidis AUTOMATION - Πασχαλίδης Γεώργιος είναι σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει να διαφαλίζεται η άριστη ποιότητα. Η εφαρμογή του συστήματος ποιότητας ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015 με πεδίο εφαρμογής την "Κατασκευή, Εμπορία & Εγκατάσταση Ηλεκτρικών πινάκων (Χαμηλής & Μέσης Τάσης). Εμπορία Ηλεκτρολογικού Υλικού. Ανάπτυξη Εφαρμογών Αυτοματισμού. Κατασκευή Αυτοματισμών Άρδευσης", εξασφαλίζει τον έλεγχο και την τήρηση των διαδικασιών σε όλες τις φάσεις της παραγωγικής δραστηριότητας.

Η επιχείρηση διαθέτει όλες τις απαιτόυμενες πιστοποιήσεις για τον εξοπλσιμό, τα εργαστήρια και τις υπηρεσίες που διαθέτει στους πελάτες και είναι προσβάσιμα με ΚΛΙΚ ΕΔΩ