Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Τέλος οι... εναγκαλισμοί της δεύτερης Κυριακής - Άγρια κόντρα Στ. Φουντουκίδη με Γρ. Στάμκο στο Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας (ΦΩΤΟ)


Η πρώτη κόντρα μεταξύ Στάθη Φουντουκίδη και Γρηγόρη Στάμκου στο Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας είναι γεγονός. Οι εναγκαλισμοί της δεύτερης Κυριακής των εκλογών, έδωσαν τη θέση τους στην αμφισβήτηση του νυν προς τον πρώην σε σχέση με τα πεπραγμένα του.

Ο κ. Στάμκος κατηγόρησε τον κ. Φουντουκίδη για μηδενισμό του προηγούμενου έργου και τόνισε ότι γίνεται προβολή των αυτονόητων. Όπως είπε, όλα αυτά γίνονταν και επί δικής του θητείας, ωστόσο λείπανε οι φωτογραφίες.

Πάντως, είναι οξύμωρο το γεγονός ότι ο σημερινός Δήμαρχος επικρίνει τόσο έντονα τον προκάτοχό του, τη στιγμή που μετά την προεκλογική συνεργασία της δεύτερης Κυριακής αξιοποίησε ένα στέλεχός της προηγούμενης Διοίκησης και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ τον οποίο διατήρησε στη θέση του. Αν αυτό δεν αποτελεί δικαίωση για τον πρώην Δήμαρχο και το έργο που παρήγαγε, τότε τι είναι; Εκτός κι αν πρόκειται για μία προεκλογική συμφωνία η οποία έπρεπε να τηρηθεί από το νέο Δήμαρχο. Διαφορετικά, αποτελεί επιβεβαίωση της χρηστής διοίκησης της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής. Ωστόσο, είναι ένα ζήτημα που δεν έχει διευκρινιστεί...

Είναι γεγονός, ότι ο νέος Δήμαρχος επενδύει πολλά στην επικοινωνία και προσπαθεί να προβάλει κάθε μικρή ή μεγάλη παρέμβαση, σε σημείο που πολλοί δημότες έχουν αρχίσει να σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός ιδιαίτερα στα social media. Αυτό φυσικά δεν περνά απαρατήρητο από την αντιπολίτευση, η οποία παρά την περίοδο χάριτος που έχει δώσει στη νέα Δημοτική Αρχή, είναι παρούσα για να ασκεί κριτική όπου χρειάζεται και να επισημαίνει τα λάθη και τις παραλήψεις.

Ο χρόνος θα δείξει, αν ο νέος Δήμαρχος φέρει όντως την αλλαγή που υποσχέθηκε, αν ασχοληθεί με τα μεγάλα και τα σημαντικά ή αν αρκεστεί απλά στην επικοινωνιακή διαχείριση.


1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News